Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam was kochane:-)
Ja dzisiaj postanowiłam sobie zrobić kolorek na włosach bo już się czuję jak szara myszka:-) Męża wysłałam do sklepu kosmetycznego po farbę, był załamany, oczywiście musiałam mu napisać dokładnie jaka:-)
A z tych mniej przyjemnych rzeczy to idę dzisiaj do gina na założenie pessaru:-( Ciekawie jak to będzie, czy będę to odczuwać i jak będzie z infekcjami, bo lubią się przy tym pojawiac :-(Poza tym mój gin jak mnie zobaczy to się wkurzy, że mnie wypuścili ze szpitala bo on uważa że powinnam leżec do końca ciąży!! Jak znów mi da skierowanie do szpitala to zmieniam lekarza!Bo jak w szpitalu twierdzą, że da się z tym leżec w domu i oszczędzac się to po cholerę ja mam leżec w szpitalu! Zobaczymy dzisiaj co mi powie, ale coś czuję że będzie ostra wymiana zdań!!
Daj znać jak bedziesz po.
Znalazłam nawet specjalistyczny sklep we Wro i dzisiaj maja dostawę i babka była miła- jeśli będą małe kombinezoniki (na 100-104 cm) to mi odłoży do soboty (bo po południu nijak tam nie zdążę podjechać)
A odkładać musi, bo we Wro jest boom na małe stroje balowe. Wieczorem sprawdzę jeszcze wypożyczalnie- ale muszę poszukać czegoś bliżej domu, bo to co znalazłam jest na 2 końcu Wrocka, a ja nie mam siły się 'przebijać'.Gosienkag76- no właśnie też myślałam o jakimś zwierzaku... tygryski lubiZnalazłam nawet specjalistyczny sklep we Wro i dzisiaj maja dostawę i babka była miła- jeśli będą małe kombinezoniki (na 100-104 cm) to mi odłoży do soboty (bo po południu nijak tam nie zdążę podjechać)
A odkładać musi, bo we Wro jest boom na małe stroje balowe. Wieczorem sprawdzę jeszcze wypożyczalnie- ale muszę poszukać czegoś bliżej domu, bo to co znalazłam jest na 2 końcu Wrocka, a ja nie mam siły się 'przebijać'.
Wesoła- musi być dobrze! 3mamy kciukasy!!!
Aga002- a Ciebie kochana, gdzie wsiorbało??? Ma któraś do Agi kontakt?

Cześć dziewczyny:-) My juz po śniadanku i znowu Helenka boksuje
Dagsila wiesz co mi sie wydaje że na pasie Legnica Złotoryja jakieś dziwne prady wczoraj były.Bo nasza mała też wieczorkiem taki fikała chyba z godzinę że brzuch ruszał sie we wszystkich mozliwych kierunkach![]()

a ja juz zaczelam sie martwic...Studjującamama- jeszcze dodaj do listy dużo wit. C. MUSI PRZEJŚĆLekarz też nie zaszkodzi.
Ja jestem wypompowana, bo mam jakąś masakryczną ilość pracy i ledwo na oczy widzę :-( Dobrze, że wczoraj mąż wrócił wcześniej, to przejął opiekę nad pierworodnym, a ja leżałam i stękałam (paracetamol nie pomógł). Dziś pewnie będzie to samo :-( W ogóle wstać nie mogłam. Zimny prysznic tez nie pomógł. A robota czeka :--
-(
Mam pytanie do mam maluchów przedszkolnych- skąd bierzecie stroje na bale??? Kuba ma bal w środę i muszę go przebrać... pomijam, że nie mam koncepcji za kogo/ co przebrać 2, 5 latka. Jak go pytałam, to nic nie powiedział... No i klops. Będę wdzięczna za rady. Słyszałam, że stroje można pożyczyć, ale gdzie??? No a jeśli kupić to znacie jakiś fajny sklep (najlepiej sieciowy), który się tym zajmuje? Od razu dodam, że nie ma opcji, że ja cokolwiek uszyję, bo nawet guziki mąż przyszywa (ja się brzydzę)!
. Jednak z tego co pamietam , widziałam też stoisko z wypozyczalnią strojów w tesco, w niektorych marketach mozna kupic na sali, albo tak jak któras pisala sa tez stroje do kupienia w H&M i SMYKU.
, corcia się ucieszy ,że tym razem wszyscy dopisali

, mnie też ostatnio coś bolała, myslalam,że obedzie się bez tabl. ale niestety musialam zaaplikowac sobiue apap, naszczęście przeszło.

Gosienka a jak twoja sytuacja wygląda, że musisz mieć założony pessar???
a jak wstawic te rysunki za ile maluch na swiecie?
mnie dzisiaj coś strzeliło w stawie biodrowym i zamiast w pracy to w łóżko leże dobrze ze maż zostawił laptopa:-), bo bym chyba z nudów umarła..a tak to na forum jestem..nie wiecie jak tam waniliowa sie czuje