AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ja tez kwietniowaWesołą i Aga2010- ja co prawda kwietniowa Aga, ale picolo mogę z Wami 21 chlapnąć![]()
Ale na picolo się łapie jak co.kwiatuszek.pregnet mojej się podoba Jakub… a my za cholere nie chcemy i już powiedziałam (przy księdzu na kolędzie), że nam się nie podoba. Wczoraj się teść dopytywał o imię dla tego 80%
chłopaka to powiedziałam, że Marek… ale nie znam reakcji bo to było smsowo 
Dagsila kurcze mnie też smaka na tego pączka narobiłaś... ehhh ty...
A ja szczęśliwa bo starsze dziecię nareszcie zdrowe. po miesiącu chorowania nareszcie koniec!!! Teraz tylko profilaktycznie syrop z cebuli lekarz zalecił... ide go pędzić

Jak sie Twojej mamie podoba imie Mateusz, to niech sobie zrobi dziecko i je tak nazwie, a nie wywiera jakas glupia presje na ciezarnej corce - Twoje dziecko, Ty wymyslasz imie i nic nikomu do tego
Zreszta imiona Tymoteusz i Mateusz sa sobie bliskie i jak sie Twoja mama uprze to moze przeciez zdrabniac 'Tymoteuszek', co brzmi podobnie do 'Mateuszek'... 
Ja juz nie widze co mam miedzy nogami, a przeciez trudno sie golic i jednoczesnie trzymac lusterko. Tez macie takie problemy??
i tak naprawde w tym przypadku lepiej by bylo zeby przyszli rodzice nie uciekali od dyskusji tylko postawili na swoim, pokazali rodzinie, ze niezaleznie od tego co ona mysli to oni sie nie ugna, ale dali jednoczesnie nam wszystkim czas na oswojenie sie z tym imieniem i pogodzenie z ich wyborem... Tak czy inaczej u Ciebie nie ma chyba az tak dramatycznej sytuacji, wiec mozesz po prostu unikac tematu, bo w gruncie rzeczy nikt nie ma prawa czuc sie urazony faktem, ze podoba Ci sie imie Tymoteusz.
. Ja na poczatku chcialam Doriana, ale tu moja mamuśka mi trochę obrzydzila, ze co to za imię,że ona w takim razie będzie mówic do niego "janek"...i takie tam