Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
netula tym razem musi byc dobrze:-):-)ja stracilam 2 ciaze wiec tymbardziej ejstem wystraszona...
amorek ekstra wiadomosc:-):-) teraz musisz duzo odpoczywac tak jak my.witam wszystkie przyszłe mamy! Nie odzywałąm sie długo bo od wtorku do czwartku byłam w pracy i tylko jak wracałm marzyłam o spaniu, i nic mnie wiecej nie interesowało. Wczoraj byłam u mojego lekarza i sie bardzo uspokoiłam. Zobaczyłam dwie fasoli i 2 serduszka. Są i biją, choc jeszcze ich nie słyszałam, termin porodu mi sie zmienia, jedna ma 8,5 mm drugie 9,6 mm. No i od dzis jestem na zwolnieniu, bo jestem bardzo osłbiona i powiedział ze przy ciąży bliźniaczej bardzo mam na siebie uważać i leżeć. Usiadłam na chwilke na kompa podzielić sie z wami moją radością. Za 2,5 tygodnia mam kolejną wizytę , a i założył mi kartę ciążową. :-)
![]()
:-). Ogromniaste gratulacje. Uważaj na Was i dużo odpoczywaj
:-);-).

oby do 12 tygodnia (dobrze chociaż, że w poprzedniej ciąży te atrakcje mnie ominęły)!