cześć dziewczyny
u nas czas pędzi w takim tempie że nie ogarniam:-) mały ma standardowo katar i kaszel ale na szczęście nie bardzo mocne. Chociaż wczoraj byłam z nim na nocnym dyżurze z tego względu że wróciłam do domu a tu mały zapłakany trzyma się za uszko, na szczęście tylko lekko przekrwione było bez stanu zapalnego. Dałam nurofen i dicortineff i przeszło dzisiaj jakby nic na szczęście.
Dzisiaj od rana ogarniam powoli mieszkanie a konkretnie poprasowałam i zwiesiłam firankę i zasłony u małego w pokoju i wzięłam się za kuchnię ale pewnie nie za szybko skończę bo mały ciągle domaga się mojej obecności. Wiktor dzisiaj zaśpiewał mi po angielsku tą piosenkę
jingle bels :-):-):-) widocznie uczyli się w przedszkolu (oczywiście nie całą ale i tak świetnie mu to poszło).
Muszę pochwalić mojego niedobrzelca w tym roku w ogóle nie bał się Mikołaja jak był w przedszkolu , ładnie usiadł mu na kolanach i wykonywał polecenia fotografa ( w zeszłym roku był ryk i zwiał - a zdjęcie to zrobili fotomontaż)
Aniam chyba posłucham cię i kupię nam po jakimś drobiazgu a mężowi dołączę rózgę
elvi my mamy 18 przedstawienie jasełka w przedszkolu i jestem ciekawa co z tego wyjdzie, też wczoraj biegałam za wymaganym strojem . Trzymam kciuki za twoją siostrę
mamusiu czekam na fotki odnowionych wnętrz, my się na razie wstrzymamy z odnawianiem bo z Wiktorem nigdy nic nie wiadomo kiedy mi upiększy ściany a ponad to skacze do kontaktów jak chce zapalić albo zgasić światło
Zdrówka dla ciebie i Natalki
zielona
OOO i jeszcze, elvie, apropo godzin przedszkolnych, hehe. Wczoraj juz sie dowiedzialam wszystkiego o przedszkolu Kostki - pojdzie do tego z francuskim. I uwaga, uwaga! Przedszkole w pelnym wymiarze godzin oferuje zajecia w godzinach 8:15 - 14:45. Ja to sie smialo moge zapytac, czy rodzice tych dzieci nie pracuja?
no ni3eźle u na s na szczęście jest trochę dłużej otwarte bo od 7 do 18.
gosieńko gratuluję zatrudnienia Pani Krysi
kici jwidzę że zaszalałaś na tej kolacji wigilijnej

. Co do malowania to mój też głównie tak samo jak twój maluje ale codziennie ćwiczymy malowanie gotowych obrazków
Agnieszka trzymam kciuki za zabieg, my mamy zgłosić się w przyszłym roku do kontroli z tym problemem, na razie chirurg kazał zaczekać. Zdrówka dla ciebie i J.
isabela ja mojego na razie nawet nie próbuję zabierać do kina
ella współczuję ciężkiego ząbkowania
maonka zdrówka dla Ali
Annaoj współczuję młynu u nas to samo ciągle coś. Trzymam kciuki aby małemu się poprawiło.Zdrówka dla ciebie
marta tulę mocno