reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Karola ja też często chodzę siusiu ale strasznie dużo piję wody mineralnej niegazowanej,co do upławów to też mam białą wydzielinę ale nic mnie nie piecze a lekarz powiedział mi że norma do póki brzydko nie pachną i nie swędzi..to jest ok:)

reklama
karola trzymaj sie kochana!!

13x13super że dzidziuś sprawia radość już nie tylko Tobie:) gratuluję!!

aniołku brzuszek fantastyczny:)

aga002 no u mnie zalewajka to to samo co u Ciebie(+/-):-)

mycha życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!

pieluchowaliśmy sie w huggies lub pampkach od początku, chcialam mu zakładac tetrowe, ale jak zobaczylam ile z tym roboty to sie poddalam, tylko latem mu zakladalam na takie meeega upaly jak mu sie pupcia troszke odparzała, teraz myślę o tych wielorazowych, przynajmniej na noc...

takiego mi wczoraj smaka narobiłyście że bigosik już sie pichci:-)

Kochane trzymajcie kciuki o 19.45 jadę do ginki bo mogę mieć jakąś infekcje i kazała mi przyjechać.

Dobrze, że jedziesz do lekarza- jak coś nie tak to od razu coś przepisze i nie bedziesz się denerwowała
Ja już zaliczyłam w ciąży infekcję i mam nadzieję że pożegnałam ją na zawsze
POWODZONKA!

Mój M wrócił wczoraj z pracy budzi mnie i mówi "będziemy mieli tylko dwójkę dzieci" ja na niego :szok: o co chodzi a on mi mówi że kolega mu w pracy wróżył i będzie tylko dwoje uśmiałam się a on na to " ściągaj obrączkę ja ci też powróże zobaczymy czy się sprawdzi" no i macha mi tą obrączką zawieszoną na nitce nad ręką a ja pokładam się ze śmiechu a on mi ze stoicki spokojem "i widzisz sprawdza się mi też wyszło że pierwszy będzie syn a potem córka ".:-D:-D:-D:-D Dorośli faceci a wróżą sobie w pracy:szok::szok: szok ja myślałam że tylko laski są takie nawiedzone :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

sospettosa
gratuluje można powiedzieć że podwójnego szczęścia :-) dwóch nowych mężczyzn w twoim życiu super;-);-);-);-)

sandrahaha
trzymam kciuki

justa24 wznoszę toast herbatką z cytryną no i życzę kolejnych zdrowych 20 tygodni:-):-):-)

gosienkag76, wronka- dzięki za poparcie w moich wypocinach,
Wronka Borys to bardzo ładnie a jak będzie miał takie poczucie humoru jak Borys Szyc to w ogóle rewelka :-)

Dagsila- równanie pierwsza klasa powinnaś je opatentować :cool2:

Waniliowa- coś tak czuję że beż ciepłego łóżeczka się nie obejdzie MÓWIMY STANOWCZE NIE:no::no::no: CHORÓBSKOM !!!

kwiatuszek.pregnet zostały mi jeszcze 2 pyzki szybko sprawdź czy jest jakiś pociąg pośpieszny Szczecin-Białystok

aniam141
zapomniałaś jeszcze o mnie ;-) ja też jeszcze nie znam płci mojego maleństwa więc witam w klubie :-)

13x13 tak jak już pisałam zostały dwie pyzki więc kto pierwszy ten lepszy do biegu gotowi start :-D:-D:-D:-D
a ta surowa kiełbasa :wściekła/y::wściekła/y: jak mogłaś czy ty wiesz co ty zrobiłaś karygodne :-D:-D:-D

kici69 daj znać jak wrócisz od lekarza jak tam ma się twój brzuszek

karola322 mogłaś przeziębić pęcherz, pomocne są nasiadówki w ciepłej(nie gorącej) wodzie z proszkiem żurawinowym (można go kupić w aptece) furagin też jest bardzo dobry + wit c. Wiem jakie to nieprzyjemne ja od 10 roku życia miałam problemy z pęcherzem ehh ale trzeba uważać żeby nie usiąść gdzieś na zimnym albo żeby nie przewiało. Zdrowiej szybciutko nie ma czasu na głupie przeziębienia sio sio sio:cool2:

Przez Was laski muszę ugotować fasolową i pomidorówkę, bo mi sie strasznie chce. BTW na uczelni na pediatrii wykładowcy mnie traktują jak jajko - fajnie.

Jakie macie plany na weekend? Ja chyba ostatni wypoczynkowy mam, bo potem planuję naukę do egzaminu z genetyki w grudniu. BTW. Jak tam Wasze tycie? U mnie 3,9 kg.

dzis w koncu poszłam zrobić badania, ale ciezko byo wstać, od razu zaszłam do zakładu pracy, podbić ubezpieczenie, i jakie mnie wzruszenie zastało, ze mnie kilka dni nie poznało. Stwiedzili ze tak ciaża mi służy, że ogólnie schudłam i ładnie wyglądam, tylko brzuszek rośnie. Ale sie miło mi zrobiło. A potem jeszcze skoczyłam do fryzjerka, potem musiałam leżek w domku, bo za duzo ruch było na dziś i znów macica i krocze mnie bolą. A jeszcze trzeba troszke ogarnac mieszkanie, przez przyjazdem rodziców. Wiem ze przywiozą mi same przyszności. Ogóreczki kiszone, kaustę kiszoną (sami robili, wiec jest przepyszne), ciasto, a nawet obiad na jutro, ale oni są kochani. dobra zmykam do roboty.

ticker.php

Aha, zapomniałam jeszcze wspomnieć. Chciałam zapytać mamusie, które już mają dzieciaczki jak robiłyście z pieluchami??czy używałyście pampersów cały czas czy np. same tetrowe??Bo właśnie ta koleżanka zasugerowała mi, żebym się nie bawiła w tetrowe pieluchy. Mówi, że ona cały czas używa pampersów, dziecko ma piękną pupcie, zero odparzeń, a cenowo to wychodzi podobnie bo tetrę musisz wyprać i wyprasować.

Dajcie cynk:-)

Ja używałam pampersów i podobnie jak koleżanki, tetra tylko do buźki:-D

Kochane trzymajcie kciuki o 19.45 jadę do ginki bo mogę mieć jakąś infekcje i kazała mi przyjechać.
Trzymam kciuki:tak:

Mój M wrócił wczoraj z pracy budzi mnie i mówi "będziemy mieli tylko dwójkę dzieci" ja na niego :szok: o co chodzi a on mi mówi że kolega mu w pracy wróżył i będzie tylko dwoje uśmiałam się a on na to " ściągaj obrączkę ja ci też powróże zobaczymy czy się sprawdzi" no i macha mi tą obrączką zawieszoną na nitce nad ręką a ja pokładam się ze śmiechu a on mi ze stoicki spokojem "i widzisz sprawdza się mi też wyszło że pierwszy będzie syn a potem córka ".:-D:-D:-D:-D Dorośli faceci a wróżą sobie w pracy:szok::szok: szok ja myślałam że tylko laski są takie nawiedzone :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hehee dobre, popłakałam się ze śmiechu:-D, fajny ten Twój M:tak:

Po 24h nieobecności aż boję się zaglądać. No ale dzielnie biorę się za nadrabianie zaległości.
Jak cudnie, że weekend:-):-)

reklama
Dobra poddaję się, 15 stron przy dzieciątku, które co chwila ma jakąś sprawę nie da się spokojnie przeczytać.

Byłyśmy na kontroli u lekarza, idzie ku lepszemu, zmiany w oskrzelach są, ale niewielkie, na wszelki wypadek dała receptę na antybiotyk gdyby w weekend się pogorszyło. Ale w dzień już prawie nie kaszle, wygląda dobrze. Boję się czy mnie czymś nie poczęstowała, bo zaczynam się jakoś marnie czuć.

P wzięło dziś na sprzątanie pokoju Oli. Zrobił rewolucję w zabawkach, po konsultacjach z córunią trochę udało się wyrzucić, trochę wynieść do piwnicy. Cóż trzeba powoli szykować gniazdko;-)

Do góry