zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Pewnie, ze mozesz dostac okres :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jak bede miala troche wiecej czasu to wskanuje zdjecia z Chichen Itza - kultura MayaKatik, na FB wsadzilam fotki z Teotihuacan, to najwieksze panstwo-miasto Aztekow. Specjalnie dla Twojego malza ;-) Przy okazji sorx, ze nie wstawiam tych fotek na BB, ale sa ciezkie i nie chce mi sie ich zmniejszacJak bede miala troche wiecej czasu to wskanuje zdjecia z Chichen Itza - kultura Maya

Staram się pić ile tylko wlezie, bo i tak połowa odparowuje ze mnie przy tych upałach.
Właśnie gadałam z moim M. trochę rozmyśla o tym moim złym samopoczuciu a najbardziej o wymiotach i postanowił że jak będzie wracał z pracy to do apteki zajdzie, tak dla spokojności, mam nadzieję że się rano nie załamie! Kocham strasznie mojego małego Zosiaczka i jakoś sobie nie wyobrażam żebym mogła pokochać tak drugie dziecko, jeszcze do tego nie dojrzałam, absolutnie! Wątpię żeby to było możliwe ale skoro zaczął się temat czy przypadkiem nie jestem znowu w ciąży to i ja się teraz nad tym zamyślam...
Ale burza była przed chwilą, szkoda tylko że trwała z 15 minut:-(

w 3 tygodnie po pierwszym poporodowym razie
ale druga krecha nie wyskoczyła... czasami mnie korci żeby teraz powtórzyć test i mieć 1000% pewności 

Śmialismy się a w głebi serca bolało trochę bo lekarz który mnie leczył powiedział że nie ma szans na zajscie w ciaże:-( zreszta prawda była taka że przyzwyczailismy się już do dobrego, zapomnielismy o przewijaniu, nieprzespanych nocach;-)

Gosienka i bedziesz patrzec jak dorasta i jak Helenki dzieci rosna :-)

a ja na to że ja chcę być babcią to musi miec żonę.