reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

maonka - my mieliśmy takie akcje zakupowe, że w necie tańsze ale jak chcesz odebrać w sklepie to Ci doliczają za transport. Na swoje muszą wyjść. Lenka też zdrobnieniami mówi: mamusiu, tatusiu, babusiu, Maciusiu..:happy2:

W ogóle to się uśmiałam z Leny, bo robiła w klubie koronę i sobie różową zrobiła, taką z papieru. Rozebrała się do naga, siadła na nocnik i z tą koroną siedziała kupę robiła, nawet spać z nią poszła:-D Poza tym po rękach się kazała całować:szok: Teraz M. ją nazywa Królowa Lena Aleksandra:-D
Królowa Lena Aleksandra i Król Maciuś I :-D Królewskie dzieci się Wam trafiły

reklama
Witam
Elvie poprawiłaś mi wczoraj humor swoim telefonem, :-) dziękuję

Maonka udanej imprezy z kumpelami

Ja się umówiłam na dzisiaj z sąsiadeczkami na sushi , będziemy je robić a potem pałaszować. Ciekawe co z tego wyjdzie ;-)

Co do gadania Natalki to można książkę napisać:-)
*Siedzi moje dziecko na nocniku i puściła bączka , za chwilę z zachwytem krzyczy "ale zagrało"

*Przedwczoraj N złapała mnie za uszy , przyciągnęła do siebie i mówi śmiertelnie poważnie " Kobieto !!! pocałuj mnie!!!" myślałam że padnę ze śmiechu

*Zobaczyła przez okno, że babcia wraca ze sklepu i podekscytowana woła "Mamusiu!!! moja kochanieńka babunia kupiła mi bułeczki"

Witam:)

Wyspana i szczęśliwa zaraz wyruszam z domu na rejs po marketach budowlanych:-D
Lenka w klubie, Maciek śpi, mama pod moim nadzorem obiad gotuje - żyć nie umierać:happy2:

maonka - poduszka to bardzo ważna rzecz, ale takiej nie macałam;-)

mamusia - trzeba się cenić kobieto! Pamiętaj, że z wysokiej stawki zawsze możesz zejść, a jak zawołasz za mało to już klient na rabat nie może liczyć, a poza tym większość ludzi wychodzi z założenia, że jak ktoś za swoje usługi mało bierze to je na odwal się robi. No i kto jak kto, ale szafir w Oriflame to ma z czego płacić, więc niech buli 200% i nie marudzi;-) I tak mu przysługę wielką robisz:tak:

Zmykam włosy suszyć, miłego dnia Dziewczynki!

hej!
Witam sie po zakreconym dniu. Matko ile mnie pracy czeka w tym roku. Od poniedzialku do czerwca to chyba nie bede na bierzaco, buuu.
Dowiedzialam sie,ze w tym roku bede miala w tyg 24 godz +3godz karciane (darmowe na kolko jezykowe i wyrownawcze). Dochodzi ok 10 godzin tygodniowo na przygotowanie zajec i sprawdzanie wszelkich prac, plus raporty, rady, kursy e-learningu no i mega szkolenie na egzaminatora maturalnego i gimnazjalnego (prykaz dyrekcji) wiec bede jezdzila do szczecina sie doszkalac. W samej szkole wiec bedzie ok 40godz a dodatkowo uczelnia w tygodniu i w weekendy oraz korki bo mnie blagaja rodzice kilku uczniow abym ich gdzies wcisnela. Zapowiada sie ciekawie:szok:. Boje sie tego roku poniewaz dostaje glownie klasy 'po przejsciach'. W jednej klasie bede trzecim nauczycielem, a w dwoch drugim. 3majcie kciuki aby to byly jedyne klasy, ktore bede musiala przejac. Chcialabym choc jedna 'swoja' klase licealna poprowadzic od poczatku poniewaz uczy sie wtedy lepiej.

Z dobrych wiadomosci dostalam umowe na czas nieokreslony!!!! Jupi :))))

Aniez no to w takim razie nie pozostaje nic innego jak ograniczyc owoce w diecie Bartuli. Moze zapiekane mu zasmakuja.

Aniam fajnie masz z tym outletem. Kurcze mialysmy sie tam razem wybrac i doopa. Pamietaj prosze o Majce jak bedziesz widziala jakies fajne wyprzedaze u siebie w Pumie. Choc szczerze mowiac dresikow rzadnych fajnych w tej kolekcji nie mieli (chyba,ze u nas taka bieda). Ja sobie kupilam w wyprzedazy kilka fajnych koszulek i bluze, Mai tylko jedna bluzeczke wybralam.

Maonka moja siostr wymyslila sobie te poduszki tylko z jeszcze innej serii, kosztowaly ponad 250zl za szt,ale z ciekawosci pozyczylam od niej jak wyjechala i w nocy zamienialam spowrotem na swoja bo na tej nie moglam spac. Moze to kwestia przyzwyczajenia bo siostra z malzem sa zachwyceni.

Mamusia no to sie dziewczyny by dogadaly. Ja tez sie zastanawiam czy nie spisywac gdzies tekstow Mai i chyba zaczne to robic aby pozniej posluchala jaka miala wyobraznie:tak:

Elvie
fajnie, ze mama ci troche pomoze podczas tego zamieszania z budowa :)

milego popoludnia

Ostatnia edycja:
kittek - gratuluję umowy;-) Ty jesteś tak sympatyczna babeczka, że serca nawet tym po przejściach migiem skradniesz. Kciuki zaciskam! Masz wieści co u Gosienki? Jak S. się czuje?

Aniez, zdrowia dla Bartuli...

Elvie, L jest boska :-)

Mamusia, N rządzi...

szafir w Oriflame

a co to takiego?

Kittek, no będziesz miała trochę tych godzin, nie powiem...tylko dbaj o siebie...i gratuluję umowy, choć według mnie była pewna :-)
No i podbijam pytanie Elvie, wiesz co u Gosienki?

ja wróciłam dziś w nocy z 3 dniowej delegacji, od rana w pracy, potem sprawy miastowe i dopiero docieram do domu...M się postarał i nawet na mój powrót podłogi pomył :-)...wielki to postęp u niego, bo zawsze po takich podróżach sajgon zastawałam :sorry2:

Poduszka jak fajna czemu nie :-D
Od razu mi się przypomniał hit jak mam w pracy . baba niedawno przytargała niemowlęcą kołderkę ( taką do małego łóżeczka ) i do tego poduszkę . Co się okazało dziadek był w sanatorium w ciechocinku czy gdzieś tam i go naciągnęli na zestaw dla niemowlaka z wełny merynosa :-D za jedyne uwaga 1800zł :-D:-D oczywiście brany na raty . Niemowlak dostał w prezencie , babka zakładała to tylko jak dziadek na wizyty przyłaził żeby nie było głupio . teraz to do nas przytargała i chce za symboliczną stówkę sprzedać :-D

Ja własnie piwko mazurskie popijam . z grzybów przytargaliśmy dwie zgrzewki - w lesie rosły ;-)

reklama
monia - dyrektor szafirowy (szafir) w Oriflame ma wypromowanych w swojej strukturze 4 dyrektorów i z obrotu każdego z nich co 3 tygodnie dostaje fajną premię;-)

aniam - oj piwka to i ja bym się napiła.. ale nie mogę i jeszcze długo nie będę mogła, więc wciągnęłam smakiję kokosową i mi dobrze:-D

Do góry