reklama

Kwietniowki 2015

Asia, jak sie krwiak oczyścił to teraz bedzie sie goił, brak krwawienia to zawsze dobry znak ;) chociaz moze sie jeszcze zebrać raz czy dwa ale prędzej czy pózniej sie zagoi.

A no i wiadomo ze jak mamy problemy z przyswajaniem czy jakies znaczne braki witamin, to inna historia. Chociaz nie powiem ze zdziwiła mnie ilośc dziewczyn ktora juz przyjmuje witaminy ciążowe od samego poczatku. jeszcze w poprzedniej ciazy raptem 1.5 roku temu pamietam ze dziewczyny zaczynały od 2trym.

Beznadziejnie zaczelam ten weekend. Po bieganiu, otwierając drzwi do domu upadł mi tel i sie "zbił" na szczescie na "plecach" ekran cały.
Zaraz sie szykujemy i jedziemy "do miasta" na zakupy ciuchowe i moze zachaczymy o morze i plaże :D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja zaczęłam przyjmować kwas foliowy dopiero niecały tydzien temu.
dlatego tak późno bo ta ciąża wywołała wielką burze w naszych mózgach... :-D
Była kompletnie nie planowana i nikt (nawet lekarz) nie wierzył że to jednak będzie ciąża...a jednak...ręka Boża :-p

Ja kwas foliowy biorę od czerwca. Poza tym nic nie brałam. I zamierzam skończyć branie go tak jak poprzednio - kolo 12 tyg. Czyli jak opakowanie sie skończy. Ja wyczytałam ze w przypadku nadwagi należy go brać nie 400 a 600-800....

Właśnie wróciłam z ryneczku. Kupione śliwki, jabłka i ekl kura na rosół:)

Dziewczyny zaczelo mnie bolec gardlo,mam stan podgoraczkowy i zimno mi. Chyba zlapalam chorobsko od mlodego :(
Mozecie cos polecic? Herbatka z miodem,cytryna,sokiem malinowym... ale co na to gardlo?

hej u nas remont pełną parą także czas kłótni otwarty..grrr

Aylin też trochę wyszlismy z takiego zalożenia ale pytań brak, poki co mam mega nerwa na wszystko i chyba tylko to mnie może zdradzić..

mila ja nie pracuję bo siedzę z synkiem :-)

AgiJagi hej

alikorn ja wchodzę we wszystko, pozatym ubyło mi 1.5 kg... :-D

Asiulka dobrze, że z maluszkiem wszystko w porządku, leż i oszczędzaj się kochana!

kerna ja dziś pochłonęlam frytki i kubełek z kfc.. nie wiem co jest, ale takie mięso, kabanosy i boczek + słodycze moge jeść bez opamiętania. wiem to straszne, zwłaszcza że ja jestem fanatyczką zdrowej diety, ćwiczeń i w ogóle :szok:

Iza też słyszałam o tym kwasie, że w zasadzie sam początek jest wazny później nie ma znaczenia,

Myla Novak hej

Tabasia tantum verde napwno do tego płukanie szałwią-rewelacja, płukanie woda z solą, płukanie wodą z woda utlenioną, i brałam chlorchinaldin - ale tu dopytaj

ehhh uciekam malować :/ :/

jeszcze rano sprzeczka z mężem i potem 2 godziny bóli brzucha, jakis dramat to był, teraz już przeszło wszystko...

reklama
Oscilococillum to woda z cukrem. Polecam syrop z sosny, z mniszka lekarskiego. Lub apteczne tantum verde. Poza tym jak masz miód - lyzke roxpusc w letniej wodzie. Odstaw i pij po ok 6-8 godzinach. No i czosnek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry