reklama

Kwietniowki 2015

Moja szyjka już w 20 tygodniu miała max 28. Teraz nie wiem bo lekarz stwierdził, że nie ma sensu sprawdzać skoro nic sie mie dzieje, skórczy nie ma itp... a tu jak na złość cos sie dziać zaczyna a on przyjmuje dopiero we wtorek. Pojade wieczorem sprawdzić najwyżej mnie troche potrzymaja bo inaczej to pewnie zwariuje.

reklama
Myla no to zycze Tobie odleżyn na weekend :)
A w poniedziałek szybciutko do szpitala zasuwać proszę :p

Sataga mam nadzieje ze sie Tobie polepszy [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Natasza najwazniejsze ze z małym wszystko ok, a 1,5 tygodnia szybko zleci ..,zobaczysz :)

Emily spi jeszcze :p
O 8 usnęła , śmiała sie przez sen :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Zobaczymy jak wstanie co i jak ..., moze tylko zły sen miala niunia ...

Olusia i jak tam ?

Hej dziewczyny, ja dzis sprzatam i zrobilam przerwe zeby was poczytac

Beyrunia ale ma zachcianki twoj mlody po nocy, nie przesypia calej nocy czy jak?

Karinka to chyba jednak zly sen byl skoro byla usmiechnieta rano, mam nadzieje ze chora nie bedzie. Ty to szalejesz, fryzjer, manicure, pedicure:happy: Milego dnia

Vesunna ja to pierwszy raz wczoraj uslyszalam o baby blues, kiedys slyszalam ze szok poporodowy to sie nazywa. Puls mozesz sama zmierzyc recznie, a o cisnieniu powiec w aptece jak idziesz to powinni ci zmierzyc:tak: Mam nadzieje ze brzuch przestanie bolec, udanych imprez i wszystkiego najlepszego dla ciebie i meza gdybys nie zagladala wiecej:tak:

Myla dobrze ze ten szew zaloza, badz dobrej mysli, wszystko sie ulozy, i nie wysilaj sie przez weekend tylko lez.

Natasza Myla ja to najbardziej nie lubie jak mi ten wziernik wkladaja, masakra:baffled:

Pat mam nadzieje ze przejdzie ci ten bol brzucha, moze polez sobie jeden dzien i nic nie rob to sie lepiej poczujesz:tak: Twoja tesciowa pomyslowa jak moja, jakbym jechala latem do polski to ona dzieckiem sie zajmie:no: Czy ja bym zostawila 3 miesieczne dziecko na tydzien lub dwa komus innemu?:eek:

Margo super taka pogoda, u mnie tez ladna pogoda juz 3 dni, cieplo i slonecznie, wczoraj z moim bylam w centrum bo mial wolne to tak sie nachodzilam i po sklepach ze juz pozniej nie mialam sily, ogolnie te 3 dni po pol dnia po dworze chodzilam dzisiaj w domu sprzatam chociaz pogoda znowu ladna tylko sie wietrznie zrobilo. Ty tylko uwazaj zeby sie nie poslizgnac:tak:

Kifsi rzeczywiscie ciemno, jedna sciana ciemny fiolet chyba by wystarczyla:tak: no ale teraz jasnymi kolorkami sie ratuj, jest przynajmniej sloneczny ten pokoj?

Sataga mam nadzieje ze bedzie ok. a dla swojego spokoju jedz lepiej.

Doli moze jak wyleczysz to zapalenie to nie bedzie ci tak twardniec brzuch:tak: Kciuki

Natasz to lez a nie po sklepach:tak:, dobrze ze chociaz szyjka sie nie skrocila.

Asiatipl dasz sobie rade z dwoma, nie stresuj sie:tak:

Myla, co się stało z szyjką,że będą ten szew zakladać? Nie dokopałam się do postów gdzie mogłabym to wyczytać. A pytam bo mi się też szyjka skróciła za wcześnie... :/ i też leżę i nogi zaciskam.. Kurde, synek jest jeszcze za malutki zeby na świat przyjść.. stresuję się teraz :[ ostatnio ciągnęło mnie strasznie to ze strachu aż do szpitala poleciałam.. no ale dopóki się szyjka nie otwiera to mam leżeć..

Kuklaki teraz mi się egzaminy zaczynają...jutro 8h po uczelni będę latać i nie wiem jak ja to wytrzymam... Nie dość że brzuch daje się we znaki to jeszcze z nosa leci jak z wodospadu...zachlapie te kartki od egzaminów :D
No moja teściowa to chora jest jak myśli że jej zostawie miesięczne dziecko...zresztą ja jej nawet starszego nie zostawie go ona o siebie zadbać nie umie a co dopiero o dziecko ^^

Mi się właśnie piecze placek jablkowo-bananowy, złapała nas zachcianka:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry