Hej dziewczyny, ja dzis sprzatam i zrobilam przerwe zeby was poczytac
Beyrunia ale ma zachcianki twoj mlody po nocy, nie przesypia calej nocy czy jak?
Karinka to chyba jednak zly sen byl skoro byla usmiechnieta rano, mam nadzieje ze chora nie bedzie. Ty to szalejesz, fryzjer, manicure, pedicure

Milego dnia
Vesunna ja to pierwszy raz wczoraj uslyszalam o baby blues, kiedys slyszalam ze szok poporodowy to sie nazywa. Puls mozesz sama zmierzyc recznie, a o cisnieniu powiec w aptece jak idziesz to powinni ci zmierzyc

Mam nadzieje ze brzuch przestanie bolec, udanych imprez i wszystkiego najlepszego dla ciebie i meza gdybys nie zagladala wiecej
Myla dobrze ze ten szew zaloza, badz dobrej mysli, wszystko sie ulozy, i nie wysilaj sie przez weekend tylko lez.
Natasza Myla ja to najbardziej nie lubie jak mi ten wziernik wkladaja, masakra
Pat mam nadzieje ze przejdzie ci ten bol brzucha, moze polez sobie jeden dzien i nic nie rob to sie lepiej poczujesz

Twoja tesciowa pomyslowa jak moja, jakbym jechala latem do polski to ona dzieckiem sie zajmie

Czy ja bym zostawila 3 miesieczne dziecko na tydzien lub dwa komus innemu?
Margo super taka pogoda, u mnie tez ladna pogoda juz 3 dni, cieplo i slonecznie, wczoraj z moim bylam w centrum bo mial wolne to tak sie nachodzilam i po sklepach ze juz pozniej nie mialam sily, ogolnie te 3 dni po pol dnia po dworze chodzilam dzisiaj w domu sprzatam chociaz pogoda znowu ladna tylko sie wietrznie zrobilo. Ty tylko uwazaj zeby sie nie poslizgnac
Kifsi rzeczywiscie ciemno, jedna sciana ciemny fiolet chyba by wystarczyla

no ale teraz jasnymi kolorkami sie ratuj, jest przynajmniej sloneczny ten pokoj?
Sataga mam nadzieje ze bedzie ok. a dla swojego spokoju jedz lepiej.
Doli moze jak wyleczysz to zapalenie to nie bedzie ci tak twardniec brzuch

Kciuki
Natasz to lez a nie po sklepach

, dobrze ze chociaz szyjka sie nie skrocila.
Asiatipl dasz sobie rade z dwoma, nie stresuj sie