Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co za głupot sie naczytalas?Asiulka olej to, ja taka byłam sentymentalna, co powie szef jeden, drugi i trzeci, stres a oni co ? przyjeli informację, jeden popsioczył inni pewnie też ale pod wąsem, poszłam na L4 i nie mam gdzie wracać, bo stanowisko mi zlikwidowali, także nie ma miejsca na sentymenty, jak pracodawca jest mądry i mu zalezy to przypału nie robi i wrocić Ci pozwoli, bo miejsce trzyma, a jak ma cię gdzieś to po co Twoje nerwy..
ja tak sie denerwuje przed jutrem, że to jakas masakra , oczytałam się tych głupot i teraz szukam objawów u siebie
Iza dziękuję bardzo przez Ciebie robię---> Moje Wypieki | Ciasto grysikowe z truskawkami i galaretką ;-))) se, se, se z myślą o synu oczywiście hehehe
Myla a o ciążach obumarłych i pozamacicznych - objawach, dajcie spokój. od kataru można umrzeć dzięki google. juz nic nie czytam, póki na dole boli jak na @ ale słabiej i ciągnie co jakiś czas to jest ok - bo rośnie, tak sobię tłumacze..
Bola jak cholera dotknąć ich nie można jakby chciały eksplodować