reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Natasza ale lekarka powiedziała ze jak założymy pessar i pójdą sterydy dokonca to mnie wypisze i moge.leżeć w domu zwłaszcza plackiem do 32 tyg. Teraz się boje bo ten pessar ma być we wtorek. To w zasadzie 5 dni od badania a w ostatnie 5 dni szyjka poszła 1.5 cm a teraz tyle została więc jak w tym tempie pójdzie to juz nie będzie go NS co założyć ...
Zrezugnowalam z wieczornych prysznicow,będę tylko rano chodzić, chodzie tylko do WC i mam dupe na poduszce :/

Dostalam dziewczynę na sale czeka na cc

Hej dzieńdoberek z rana.

Ale sobie pospaliśmy 8o jak tylko siępołożyliśmy to zadzwoniła ochrona z pracy P że była próba włamania/ włamanie o 12 pojechał wrócił o 4 a teraz pojechał z jakimś żelastwami drzwi zabespieczać bo zniszczyli a ja zasną nie mogę:/

chyba pooglądam allegro.

Witam się i ja z rana.
Dziewczyny współczuję Wam tych cukrów. Ja pewnie miałabym problem z zachowaniem odpowiedniej diety, bo od początku ciąży mam tak, że jak tylko mam na coś ochotę to będę tak długo łazić i szukać aż to zjem... :-D czasem są to mega kalorie i pewnie cukier byłby nie raz przekroczony.... :D

Asiatipl ja też jestem rocznik 85' więc w tym roku trzydziestka mi w maju stuknie.... już się dziwnie czuję, na samą myśl o 3 z przodu.... a jeszcze nie tak dawno w liceum się szalało ;-)a ty z jakiego miesiąca jesteś?
:
Ja jestem na szczęście z listopada więc zawsze się śmieje, ze jestem prawie jak 86, bo cały rok mogę mowić, że jeszcze nie mam 30.
Ale szczerze to na 30 się nie czuję, ja chyba przy 20 sie zatrzymałam. Ciągle czuję się za młoda na wszystko. Nawet nie raz jak myślę o 2 dzieci to mam jakiś taki wstyd w sobie, że już 2, potem sobie uświadamiam, że to w sam raz jak nie nawet późno :p w towarzystwie swoich rówieśników czuję się jak dziecko, ale pod pewnymi względami bardziej doświadczona i może madrzejsza :D

reklama
Doberek, wita się rocznik 90 ;-).

Współczuję Wam problemów z cukrem....chyba bym oszalała na diecie, zachcianki są zbyt mocne ;-). Na razie zalegam jeszcze w łóżku i nie zapowiada się, żebym miała się ruszyć :-P. Za duży len ze mnie ;-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry