reklama

Kwietniowki 2015

reklama
U mnie 9 tyg i kilka dni. Szok!! Jak mysle o porodzie to mi slabo :( ale nie chce drugiej cesarki. Nie chce tez miec jesieni sredniowiecza miedzy nogami :( aaaaa zwariuje!!
Brzuch mam strasznie nisko. Zupelnie inaczej niz w pierwszej ciazy.
W ogole cos czuje ze nie dotrwam do terminu przy takim trybie zycia :D byle tylko w pracy mi wody nie odeszly!!

Natasza moze Cie ominie baby blues. Ja nie mialam ;)

A marzec-kwiecien to seietne miesiace na rodzenie. Moze tez dlatego nie mialam tej depresji ;) na zime dziecko juz wieksze i latwiej chociazby w kombinezon ubrac a nawet jak chore to juz nie ma takiej paniki jak przy noworodku :)

hej wróciłam :) Potańczyłam, pojadłam a teraz padam na twarz... Nie dam rady Was nawet doczytać :) Młody się wyskakał i padł w samochodzie w drodze powrotnej :) Nie dałabym teraz rady bawić się do rana :) Mam nadzieję, że jutro uda mi się doczytać co pisałyście.

Napisalam wam posta o 5 jakoś i mi go wcielo.
Chciałam wam napisać tym co donoszą ciąże do terminu i będą miały dość ;) to rozmawialam z położna na temat wywoływania porodu i mm mówiła ze najlepszym sposobem jest sex.w spermie Jasta cos tam cos tam co jest głównym składnikiem tego żelu co na porodowce na rozwarcie dają.
U mnie pomogło z Ksawerym.za 1 razem. W 37 tyg stwierdzilismy ze czas zacząć cos w tym kierunku robić bo przecież to potrwa a nie chciałam przenosic i tak w nocy na porodowxe zladowalam ;)

Hehehe oby się sprawdziło. Mam pytanie Czy bierzecie jeszcze acard albo fraxeparne bo ja nadal acard i dziś przygryzlam sobie wagę i myślam ze się wykrwawie dopiero pomógł mi płyn na krwawienie dziąseł masakra aż się przestraszyłam co to przy porodzie będzie

Myla tak. Dobrze mówisz. To cos to oxytocyna. Podobno działa ale nie id razu. U nas po 48 g :)

Amisia nie pomogę bo ja za wyjątkiem insuliny nic nie biore

reklama
Myla dzięki za info :) ja właśnie wczoraj z M rozmawiałam że od 37t zaczynamy :))
Jak się dzisiaj czujesz Myla ??
Ja mam zaraz gości i matka musiała wstać rano i już jest wściekła tylko żeby na mnie nie trafiła bo jej w pięty pójdzie :-P bo już z moim M się ścieła przed chwilą ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry