Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie 9 tyg i kilka dni. Szok!! Jak mysle o porodzie to mi slabo ale nie chce drugiej cesarki. Nie chce tez miec jesieni sredniowiecza miedzy nogami aaaaa zwariuje!!
Brzuch mam strasznie nisko. Zupelnie inaczej niz w pierwszej ciazy.
W ogole cos czuje ze nie dotrwam do terminu przy takim trybie zycia byle tylko w pracy mi wody nie odeszly!!
Natasza moze Cie ominie baby blues. Ja nie mialam
A marzec-kwiecien to seietne miesiace na rodzenie. Moze tez dlatego nie mialam tej depresji na zime dziecko juz wieksze i latwiej chociazby w kombinezon ubrac a nawet jak chore to juz nie ma takiej paniki jak przy noworodku
hej wróciłam Potańczyłam, pojadłam a teraz padam na twarz... Nie dam rady Was nawet doczytać Młody się wyskakał i padł w samochodzie w drodze powrotnej Nie dałabym teraz rady bawić się do rana Mam nadzieję, że jutro uda mi się doczytać co pisałyście.
Napisalam wam posta o 5 jakoś i mi go wcielo.
Chciałam wam napisać tym co donoszą ciąże do terminu i będą miały dość to rozmawialam z położna na temat wywoływania porodu i mm mówiła ze najlepszym sposobem jest sex.w spermie Jasta cos tam cos tam co jest głównym składnikiem tego żelu co na porodowce na rozwarcie dają.
U mnie pomogło z Ksawerym.za 1 razem. W 37 tyg stwierdzilismy ze czas zacząć cos w tym kierunku robić bo przecież to potrwa a nie chciałam przenosic i tak w nocy na porodowxe zladowalam
Hehehe oby się sprawdziło. Mam pytanie Czy bierzecie jeszcze acard albo fraxeparne bo ja nadal acard i dziś przygryzlam sobie wagę i myślam ze się wykrwawie dopiero pomógł mi płyn na krwawienie dziąseł masakra aż się przestraszyłam co to przy porodzie będzie
Myla dzięki za info ja właśnie wczoraj z M rozmawiałam że od 37t zaczynamy )
Jak się dzisiaj czujesz Myla ??
Ja mam zaraz gości i matka musiała wstać rano i już jest wściekła tylko żeby na mnie nie trafiła bo jej w pięty pójdzie bo już z moim M się ścieła przed chwilą ...