reklama

Kwietniowki 2015

Neta a ty to o jakich jajkach myslisz?

Magda nie rob smaka.
Ja wlasnie sobie przypomnialam ze se kupilam miski Haribo dzisiaj w carefurze i teraz je pochlone sssssss Ha ha ha ha

Pat a moze odpocznij jeden dzien od nauki i zajmij sie czyms przyjemnym? to pozniej bedzie lepiej wchodzic

Ostatnia edycja:
reklama
Ha ha ha ;) Kuklaki mi wieczorem zachcianki wychodzą a to niedobrze, bo wszystko w dupsko idzie i juz mam 13 kg na plusie buu:mad::eek: ale to nic. Położna mi tłumaczyła, że niby im więcej kobieta sobie odłoży zapasów to może mieć dłużej pokarm, bo orga nizm ma skad brać a to mi pasuje :D
Żelki Harribo tez baaaardzo lubię, ale najbardziej nimm 2 śmiej żelki sokki :D;)

Neta ja zakupiłam również fridę wolę tradycyjne metody :) ten odkurzacz również mnie przeraza :)
Pat będzie dobrze :) ważne że już jeden na pewno do przodu :) reszta też pójdzie głowa do góry :)
Magda ale smaka robisz !! Mniam :-)
Magda kciuki za jutrzejsza wizytę !!wszystko będzie dobrze :) na pewno :)

Natasza na razie nie dziękuję żeby nie zapeszać ;) byle do 16.00 jutro jakoś wytrwać to będzie git. Dziś nie miałam czasu myśleć, bo sporo sprzątam, trochę prasowania było, a potem piekłam jabłecznik młodemu do przedszkola, bo jutro mają dzień babci i dziadka...
Natasza jeśli chodzi o galaretkę to zapraszam :-) mam jeszcze 6 albo 7 pucharków to zapraszam :D;)

Aspirator do noska miałam taki zwykły. Ten podłączany do odkurzacza mnie przeraża bo sama wiem jak mocno zasysam a odkurzacz to jednak maszyna... tym bardziej, że nosek maleństwa jest bardzo malutki i delikatny ;)

Witam się wieczorkiem,

Natasza, Milia gratuluję udanych wizyt. Milia fajnie że wszystko ok. A dziecię wcale nie jest takie duże. Babydust dobrze pamiętała. U mnie w 28 + 5 tyg maluszek ważył 1300g i lekarz stwierdził że to w sam raz.

Tak gadacie o tych zachciankach, że sama bym taki pucharek z bitą śmietaną zjadła...

Co do czyszczenia noska u maluszka to ja zamierzam zakupić takie coś (działa na baterie) i ma 2 końcówki - dla tych maluszków do 3 miesiąca i dla tych większych. Beaba Neserenser Ballidoo El. Nesesuger hos Mimmis.no

Pat trzymam kciuki za te Twoje egzaminy. Zgadzam się z Kuklaki że powinnaś zrobić sobie dzień przerwy i odpocząć to reszta szybciej wejdzie do głowy :)

Aylin szalejesz kobieto. Ja jeszcze nic nie mam poprane ani poprasowane. Zamierzam się za to zabrać jakoś za 2 tyg.

Jak zdam w środę egzamin to wtedy sobie zrobię dzien przerwy bo będę miała 1,5tyg do kolejnego egzaminu :)
Tak to egzamin po egzaminie o szkoda mi czasu na przerwy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry