reklama

Kwietniowki 2015

Natasza - no denerwuje sie ta ciąża, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Mam juz dziecko z porażeniem mózgowym ... Wiec to zrozumiałe. Ogólnie jestem niespokojna jakaś ..

reklama
Karina ja to grubas jestem i ciśnienie mam ok. Może coś cie wkurza albo stresa masz jakiegoś?

Współczuje wam dziewczyny tych cukrzycowych diet i mdłości. Oby mnie to ominęło szerokim łukiem czego i wam zyczę.

Boże jeszcze godzina i do domu :) Wykończą mnie te II zmiany.

Trzeba być dobrej myśli ..wiem że łatwo mówić ale sobie też to powtarzam.. jestem już po jednym poronieniu i nie chce nawet takich myśli do siebie dopuszczać..
Głowa do góry szczęśliwe mamy=zdrowe dzieci:-)

karina ja wlasnie jakos tez niespokojna jestem :/ schizy wlaczone bardzo czesto :
cisnieniu nie pomagam tym :(
cukrzyce i nadcisnienie mialam w poprzednich ciazach ale dopiero w II/III trymestrze a teraz wszystko tak wczesnie sie pojawilo gdy dzidzia dopiero sie rozwija i ksztaltuje :( duzo gorsze sa konsekwencje dla dzidziusia :( :no:

Byłam dzis odebrac wyniki i kurcze wszystko było by ok gdyby nie to ze mam za wysoki cukier na czczo :-( Niewiem co teraz 10.09 ide do lekarza (dzis bylam tylko u poloznej) poza tym cos nie tak w moczu ale mowila ze to nic strasznego no i w morfologii MCV i Eozynofile troche podwyzszone ale nie wiem co to oznacza, polozna nie skomentowała...

Iza dziękuję bardzo przez Ciebie robię---> Moje Wypieki | Ciasto grysikowe z truskawkami i galaretką ;-))) se, se, se z myślą o synu oczywiście hehehe

Myla a o ciążach obumarłych i pozamacicznych - objawach, dajcie spokój. od kataru można umrzeć dzięki google. juz nic nie czytam, póki na dole boli jak na @ ale słabiej i ciągnie co jakiś czas to jest ok - bo rośnie, tak sobię tłumacze..
Przestan czytac *******y!!!!! :wściekła/y:A mnie przestało podbrzusze ciagnac i co? Teraz mi to napisalas i bede sie schizować :sorry2:

Wy tu o batonikach a ja diete cukrzycowa wprowadzilam i cukry sie jakos trzymaja choc chleb orkiszowy jaki dzisiaj kupilam mi nie sluzy :(
ale przy okazji mierze tez cisnienie i tu lipa bo wszystkie pomiary wieczorne na gornej granicy :( noszzz kurde :(
Czemu diete? Moze nie doczytałam...mialas problemy z cukrem przed ciaza czy teraz dopiero? jesli to drugie to pisz mi tu szybko wszystko bo sie denerwuje

karina ja wlasnie jakos tez niespokojna jestem :/ schizy wlaczone bardzo czesto :
cisnieniu nie pomagam tym :(
cukrzyce i nadcisnienie mialam w poprzednich ciazach ale dopiero w II/III trymestrze a teraz wszystko tak wczesnie sie pojawilo gdy dzidzia dopiero sie rozwija i ksztaltuje :( duzo gorsze sa konsekwencje dla dzidziusia :( :no:
jakie moga byc konsekwencje tej cukrzycy nieszczesnej?

myla nowak - jaki masz cukier na czczo ?

mi na czczo wychodza dobre pomiary gorzej mialam po obciazeniu glukoza prawie 200 po 1h i 2h :(

dobrze ze mialas badanie i wyszlo wlaczysz dietke - i bedzie dobrze :) srtaszna nie jest ale nie ma w niej nic pewnego bo kazdy organizm jest inny wiec rzadne gotowe jadlospisy nie wchodza w gre trzeba nauczyc sie jak organizm reaguje na kazdy produkt wiec i mierzenie glukometrem cie pewnie nie ominie
ale ja propobuje zebys przed snem cos zjadala - kanapeczke. owoc albo troche soku, nie mozesz byc glodna na noc bo paradoskalnie od tego mozesz miec cukry zawyzone rano :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry