Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Przestan czytac *******y!!!!!Iza dziękuję bardzo przez Ciebie robię---> Moje Wypieki | Ciasto grysikowe z truskawkami i galaretką ;-))) se, se, se z myślą o synu oczywiście hehehe
Myla a o ciążach obumarłych i pozamacicznych - objawach, dajcie spokój. od kataru można umrzeć dzięki google. juz nic nie czytam, póki na dole boli jak na @ ale słabiej i ciągnie co jakiś czas to jest ok - bo rośnie, tak sobię tłumacze..
A mnie przestało podbrzusze ciagnac i co? Teraz mi to napisalas i bede sie schizować 
Czemu diete? Moze nie doczytałam...mialas problemy z cukrem przed ciaza czy teraz dopiero? jesli to drugie to pisz mi tu szybko wszystko bo sie denerwujeWy tu o batonikach a ja diete cukrzycowa wprowadzilam i cukry sie jakos trzymaja choc chleb orkiszowy jaki dzisiaj kupilam mi nie sluzy
ale przy okazji mierze tez cisnienie i tu lipa bo wszystkie pomiary wieczorne na gornej granicynoszzz kurde
![]()
jakie moga byc konsekwencje tej cukrzycy nieszczesnej?karina ja wlasnie jakos tez niespokojna jestem :/ schizy wlaczone bardzo czesto :
cisnieniu nie pomagam tym![]()
cukrzyce i nadcisnienie mialam w poprzednich ciazach ale dopiero w II/III trymestrze a teraz wszystko tak wczesnie sie pojawilo gdy dzidzia dopiero sie rozwija i ksztaltujeduzo gorsze sa konsekwencje dla dzidziusia
![]()
![]()