reklama

Kwietniowki 2015

reklama
No niby od 37 tygodnia maluchy juz donoszone więc do polowy marca trzeba wytrzymać a później można powoli startować :p bo ja mam niby termin na 13 kwietnia

Szybko zleci :)
Ja wczoraj byłam u lekarza rodzinnego po skierowanie do okulisty i pani doktor się pyta który to tydzień bo brzuszek spory ale jak jej powiedziałam że koniec 30 to szczęka jej opadła bo ona się zatrzymała na 1 trymestrze :))

Hehe ja tez miałam taki plan w poprzedniej ciazy ale seks był ostatnia rzecza na jaka miałam ochote pod koniec ciazy. Zreszta moj maz tez jakis chętny nie był, ogolnie to sie bal a po drugie mnie bolało takze sobie darowaliśmy...

M
Ja sie zastanawiam czy prac ciuszki..mam wszystkie wyprane w zeszłym roku, leżały w pudle zamknięte w mieszkaniu. Jeszcze sie zastanowię!

Aylin przesłodka Twoja malutka! A grzeczna jest?

Moje po Tysi tez zapakowane w pudle były ale jednak przeprałąm.
A czy grzeczna - zalezy od dnia. To jest wulkan energii wiec ktos z boku mógłby powiedziec ze niznośna. Ale nic złego nie robi - po prostu biega, skacze wszystkim sie interesuje. Ale jak trzeba to słucha. NIe marudzi bez powodu. Taki 2,5 latek :)

Hejka! Widzę, że o fridach rozprawiacie. Ja tym razem też chybs kupię ten pod odkurzacz. Tylko mam problem bo mój odkurzacz nie ma regulacji obrotów, ale zwykła frida u nas się nie sprawdzała. Mała darła sie w niebo głosy, zanim zdążyłam zassać było już 2xwiecej napłakane, mój nie chciał bo się bał że zrobi dziecku krzywdę, a ja nie miałam siły w płucach żeby zassać. Myślę, że odkurzaczem mogłoby to iść sprawniej raz, a porządnie.

Odkurzacz nie musi miec regulacji - katarek ma w sobie reduktor wiec siła ssania na koncu nie jest taka jak w odkurzaczu.

Aylin przetestuje te rozcienczona wodę utleniona bo mnie krew zalewa z tym gardłem. Czy jakieś konkretne proporcje trzeba zachować?

ja pół na pół. Tak na oko.

Ja się zalamalam, jak sobie uświadomiłam, że jutro zaczynam 31 tc! Toż to do porodu raptem kilka tygodni zostało, a ja w dymie! :-P ciuszki nie są wyprane, komoda nie kupiona, łóżeczko nie skręcone, brak połowy kosmetyków dla mnie i małej, nie wspominając o torbie to szpitala, o której nie miałam nawet czasu pomyśleć...Weźcie mnie zastrzelcie :-P.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry