reklama

Kwietniowki 2015

szaj spokojnie ja tez mam niewiele
owszem lozeczko skrecone ale to zajmuje 30 min , nic nie poprane bo komody brak (tata mial mi w srode skrecic ale chyba bedzie musial do niemiec jechac na pogrzeb i bedzie mogl dopiero za 3 tyg ja skrecic ) a kosmetykow wogole jeszcze nic nie mam nie mowiac o torbie do szpitala :) spokojnie mysle ze zdazymy na spokojnie a ja przeciez koncze 32tc :)

Ostatnia edycja:
reklama
A u mnie to dopiero wielka dupa pokój nie skończony łóżeczko do odbioru 16 lutego torba do szpitala nie spakowana ciuszki dla małego jeszcze nie poprane komoda w kartonie a tu jutro 33 TYDZIEŃ MASAKRA JAKAŚ

Załączniki

• 1422964384952.jpg
    1422964384952.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 74
Taka mały żarcik. Ja dzisiaj po kontroli, jutro powtórka jak znajdę czas poczytam co tu u Was słychać. Chociaż dzisiaj tylko płakać bo nie wiadomo co dalej :(
ciaza_2015-02-03_10-38-56.jpg

Załączniki

• ciaza_2015-02-03_10-38-56.jpg
    ciaza_2015-02-03_10-38-56.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 79
Ostatnia edycja:
Dzień dobry,

Babydust u mnie dzisiaj też dokładnie 2 miesiące do terminu.

Szaj ty się tak nie stresuj. Ja nawet nie mam łóżeczka jeszcze zamówionego. Nie mamy fotelika i jeszcze kilku innych rzeczy a to końcówka 32 tygodnia. Jeśli chodzi o torbę do szpitala to się nawet jeszcze nad tym nie zastanawiałam. A ubranka to pewnie popiorę dopiero za jakieś 2-3 tyg wiec będzie to końcówka 34/35 tygodnia.
Więc spokojnie wrzuć na luz :)

Amisia ładny pokoik

U mnie taka ładna pogoda dzisiaj. Aż bym na spacer poszła ale strasznie ślisko jest no i zimno (-6C) i śniegu pełno ale słoneczko tak ładnie świeci aż się nie chce w domu siedzieć.

Odkurzacz nie musi miec regulacji - katarek ma w sobie reduktor wiec siła ssania na koncu nie jest taka jak w odkurzaczu.

Naprawdę :-) to super, właśnie ktoś kiedyś mi powiedział, że musi być możliwość niskich obrotów lub to gdzieś przeczytałam - fakt, że interesowałam się tym jakieś 3 lata temu, a teraz nawet widziałam że ceny spadły, bo wtedy to zwykła frida w aptece kosztowała z 50zł, a ten pod odkurzacz to koło 100zł, a teraz widzę ze na allegro po 30-40zł można kupić:-) napewo się w takim razie zaopatrze.szczecze to kiedyś jak miałam zawalone zatoki, smarkałam i smarkałam to zastanawiałam się czy są takie dla dorosłych,bo sama bym się podpieła ;-)

Ja się zalamalam, jak sobie uświadomiłam, że jutro zaczynam 31 tc! Toż to do porodu raptem kilka tygodni zostało, a ja w dymie! :-P ciuszki nie są wyprane, komoda nie kupiona, łóżeczko nie skręcone, brak połowy kosmetyków dla mnie i małej, nie wspominając o torbie to szpitala, o której nie miałam nawet czasu pomyśleć...Weźcie mnie zastrzelcie :-P.

Ja też czasami wpadam w panikę, choć u mnie dopiero 29 się zacznie i z jednej strony to tyle czasu, a z drugiej strony to już blisko. Ja nie mam jeszcze nic dla dzidzi przyszykowane. Wczoraj kupiłam pieluszki tetrowe i pare flanelowych do wycierania buźki itp, 2 cienkie czapeczki i rekawiczki niedrapki, bo nie wiem czy po Roksi się znajdą. Z mamą ustaliłam, ze po wizycie czyli po 18.02. Pójdę do niej to ściagniemy ciuszki ze strychu przegladniemy i bedziemy prać. Wtedy też zobaczymy co z wózkiem, trzeba bedzie go oczyścić, w marcu dla mnie do torby do szpitala i dla malucha pokupować, a w kwietniu kosmetyki dla dzidzi, bo jeszcze nie wiem co bedzie potrzeba, bo w sumie wiekszość tych co myślałam kupić to mamy cały czas w domu, po za mydełkiem, a tak krem ochronny i z cynkiem na podrażnienia, oliwke, używamy więc zawsze jest.

Siedzę na poczekalni, a moja pani gin jak zwykle ma opóźnienie...:banghead:
Przede mną są jeszcze dwie dziewczyny, wiec nie jest źle.
Mam takiego cykora, że szok:what: rano rozmawiałam z moja daleka kuzynka i mówi mi, że do końca 7 miesiaca nosiła pod sercem Antosia, a w 8 m-cu okazało się, że to jednak Gabrysia:eek::D boże jak się wystraszylam, bo ponoć w ta stronę lekarzowi się łatwiej pomylić, a mi od kilku dni po nocach sie sni, że urodziłam Alicję:p A ja mam wszystko dla chlopca i takie też mam nastawienie :D ;)

A jak tam nasza Myla? Nie wiem czy znowu coś przegapilam czy faktycznie jeszcze dzisiaj się nie odzywala... ? No chyba ze ma zakładany ten pessar to może przez to cisza. Oby tylko wszystko było dobrze. Ja juz tak mam, że w domy jak coś robię to myślami jestem przy was i zawsze myślę czy wszystko jest ok. Jesteśmy już jak rodzinka ;):D

reklama
Magda myślę ze szybciej pomylić się na odwrót...bo czasami jak sisior jest to go widać wyraźnie i nie trzeba być lekarzem żeby ho zauważyć...:p wiec albo u kuzynki lekarz miał słaby aparat USG albo powinien iść do okulisty...:p

Kciuki za wizytę !:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry