• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

Tabasia jak piszą dziewczyny ... Jeszcze jest czas , bądź dobrej mysli :)

Ja dzis kupiłam wózek :) czerwony , jak dojdzie puszczę wam focie :)

To w sumie juz wszystko mam - chyba :p

Teraz musze kupic cos dla mnie , jakiś mniejszy kuferek i inne potrzebne bzdety ..., i sie powoli pakować :p

reklama
tabasia najwazniejsze ze wszystko jest w porzadku z malutka :) choc juz nie taka malutka :)

ja obejrzalam sobie te zdjecia co wczoraj robilismy - rety jaki mam wielki brzuch :szok: normalnie nie wydawal mi sie taki wielki jak z przodu patrze ale foty z boku okazaly sie bezlitosne :szok:

Tabasia ważne ze wszystko z malenstwem dobrze:) a co do porodu jeszcze może się odrzucić tak jak dziewczyny piszą:)
My dzisiaj kupiliśmy fotelik ale jednak nie maxi cosi tylko niemieckiej firmy kiddy i jestem bardzo zadowolona rozklada się i pasuje do naszego wozka :)

Wiecie co w takim bylam szoku ze o nic nie zapytalam :( ani o szyjke ani o blizne. Choc wiem ze jakby bylo cos nie tak to by mi powiedziala.
W szoku jestem ze niunia juz taaaaka duza!!
Badala mnie na samolocie i mowi ze szyjka skrocona ale zamknieta i nic nie wskazuje wczesniejszego porodu,zrobila wymaz na paciorkowca i ogolnie ok.
Ja z jednej strony jestem zalamana a z drugiej jak juz ma byc cc to przynajmniej bedzie zaplanowane i prawie bezstresowe ;)

Kuklaki polozne wymacaly rekami ze glowa na dole... a ginka mowi ze pupa tez twarda wiec na pewno sie pomylily. Kuzwa ci ludzie odpowiadaja za nasze zycie i zdrowie ://

Tabasia, niestety teraz Ty nie masz na to żadnego wpływu wiec najważniejsze żebyś sie nie denerwowała bo po co? Jak sie przekręci to stracisz mnóstwo wspaniałych chwil inpomyslalam kurczę po co sie stresowałam...a jak nie to i tak nic nie zrobisz a po co maleńka ma czuć że jest jakiś stres?

Asiorek, sprawdzę dzis tą książkę lubię sobie takie rzeczy czytać.

Jeśli macie ochotę tez na coś super do czytania to z psychologicznych bardzo polecam " jak byc leniwym" nie sugerujcie sie nazwa bo jest słaba a książka bardziej podpowiada jak wykorzystywać swój potencjał i nie dać sie zapędzić jak koń do kołowrotka:)
A druga z beletrystyki " pan lodowego ogrodu" Grzędowicza bardzo wciągająca saga sf :) złapałam i w 3 tyg 4 części poszły :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry