• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Olusia ja mam tylko kilka na nogach ale to pewnie od mojego cztetolatka kochanego. On jest taki dzik, że nie patrzy jak biegnie czy wskakuje na tapczan...;) może te siniaki u Ciebie z powodu zbyt słabych naczynek krwionośnych? Gin powinien dać Ci Cyklo3fort i powinno raz dwa pomóc. Te tabletki są i na siniaki i na hemoroidy i wszelkie inne problemy związane z naczyniami krwionośnymi. ;)

Natasza super ten fotelik. Dopiero teraz zobaczyłam foto. Widzę, że zakup udany ;)

reklama
Milia wyników nie mam ale sama wiem że na kolejny rok poszło ;p

Natasza super fotelik :) tez się nad nim zastanawialismy ale on ma blokadę ze w samochodzie się nie da go rozłożyć więc odpadł..

Olusia mi tez się robią...już mam 1.5 tygodnia siniaka od pobierania krwi...ale taki wielki jakby mi żyła pękła

Doli nie schizuj !;p:*
U mnie tez suszarka juz stoi i cos czuje ze trochę tak sobie pobedzie w salonie...

magdalenaanna29 ja dopiero wczoraj zauwazylam... wiesz myslalam pierw ze sie gdzies uderzylam, czy moj mnie jakos chwycil mocniej ale jak zobaczylam na brzuchu a w zasadzie pod piersia prawa, na rece prawej i na prawej piersi to juz mi sie wydalo to dziwne... nie sa to duze i mocno widoczne ale sa... loooo matko wszystkie siniaki po tej samej stronie, wlasnie teraz to do mnie dotarlo.... jutro mam wizyte wiec sie spytam... wiesz ja biore caly czas fragmin 5000j...:tak: hmmm

Pat a co tam u ciebie? na ktora jutro wizyta?:tak:

Ja bylam wczoraj z moim na spacerku oraz maz zaprosil mnie do restaruracji
1zIggET8dLQXapoHBAA7

Olusia czyta£am dzisiaj że przy małej ilości płytek krwi też mogą robić się siniaki jak tam u Ciebie z plytkami ? Bo mi teraz drastycznie spadly jutro sie bede lekarza o to pytać

Natasza super fotelik :tak: a ty mam nadzieje ze odpoczywasz? ostatnio lekarz jak mi robil krew w szpitalu to nic mi nie mowil ze mam zle plytki.. wiec ja juz nic nie wiem...albo taka uroda ze jak moj dotknie mnie mocniej to robi mi sie siniak...

Olusia jutro USG na 9 :) a tak to ok. Oszczedzam się w miarę możliwości zresztą zmusza mnie do tego brzuch bo chwile postoje i mnie kluje strasznie więc pozostaje się oszczędzać :) a mały szaleje jak zwykle więc ogranicza mi stres :)
Jutro zaczynam 33 tydzień...:o
W ciąży mamy więcej krwi co widać po żyłach na całym ciele i może stąd te wzmożone siniaki :)

No jak mialas tak wcześniej to taka uroda :) poza tym wiesz w ciazy wieksza ilość krwi wszystko bardziej ukrwione i wrażliwe i może dlatego :) najlepiej spytaj lekarza i bedziesz spokojna :)
No od dziś zaczynam odpoczywać bo wszystko mam gotowe :)

Myla mialas leżeć i odpoczywac a gdzie Ty sie podziewasz że się nic nie odzywasz??

Pat no wlasnie wiecej krwi i delikatniejsze jestesmy na wszystko.... ja mam wizyte na 15:30... moje dzieciaczki lubia buszowac wieczorem i noca, w dzien czasem tez, ale mniej.. a w nocy daja popalic.. kopią mnie wszedzie....:tak: ja tez jutro zaczynam 33tc.. looo matko... coraz blizej

natasza wlasnie nie mialam tak wczesniej, tzn nie mialam tyle siniakow na raz...:tak:

Mój tez ewidentnie bardziej aktywny wieczorami ale w ciągu dnia co chwile czuje stopy. Jest na tyle silny że jak stoję to mimo że skora napięta to z boku po lewej stronie często widać mała wystającą stopę :D

To jutro trzymam kciuki za Twoja wizytę !;)
Ja na szczęście mam rano...tak to bym nie mogła się doczekać cały dzien :)

reklama
Pat, może jest jeszcze jakaś nadzieja... dopóki wyników nie ogłosi...Olusia, koniecznie powiedz lekarzowi o tych siniakach i pamiętaj, żeby po porodzie wykonywać zalecane ćwiczenia po cc, żeby uniknąć zakrzepicy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry