• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Ja też zaczynam jutro 33 tydzień :) a wizyte mam na 12.40 :)
Trzymam kciuki za Was :)
Moj smyk teraz już jest na tyle duży że czuje jak sie wierci i kreci i przez caly dzien daje znać dzieki temu jestem spokojna natomiast wieczorem i w nocy raczej grzecznie śpi :)

reklama
Karina 4 lata to duzo. Moglabys sprobowac sn tak jak ja. Ale z Twoja historia nie dziwie sie ze decydujesz sie od razu na cc.
Ja troche poczytalam jak moge pomoc Malej sie odwrocic i bede cwiczyc ;)

Pat kciuki za jutro &&&&

Natasza zazdroszcze ze juz masz gotowe. Ja dzis nic nie zrobilam. Ani pracy nie pisalam ani dziecku nic nie naszykowalam. Na mysleniu sie tylko skonczylo :D

Ja jutro zaczynam 34tc. Szok!!

Olusia to może lepiej zapytaj się lekarza przy najbliższej okazji od czego to siniaki. Jeśli po jednej stronie to może od spania. Jakoś krzywo może leżałaś albo coś... mnie znowu martwią zawroty głowy. Wyniki mam ok, ciśnienie też normalne jak dla mnie (90/54). Wiec chyba tylko na zmianę pogody to mogę sobie tłumaczyć...

Pat, może jest jeszcze jakaś nadzieja... dopóki wyników nie ogłosi...Olusia, koniecznie powiedz lekarzowi o tych siniakach i pamiętaj, żeby po porodzie wykonywać zalecane ćwiczenia po cc, żeby uniknąć zakrzepicy.

Milia co to jest ta zakrzepica i skąd to cholerstwo się bierze? Ja miałam pierwszy poród cc i nikt mi nic o czym takim nawet nie wspomniał... brzmi strasznie:what::eek:

Magda mi sie pare razy zakrecilo ale nie miewam tego czesto.

Z jednej strony zleciala mi ta ciaza,z drugiej mam wrazenie ze sie wlecze i niby jeszcze miesiac a to tak dlogo mi sie wydaje. 2 miechy do terminu...

Zakrzep po zabiegu może się "urwac'' i dopłynąć np do serca czy płuc. Ale żeby tego uniknąć teraz szybko pionizuja po cc. Kiedyś kiedyś kobiety po cc dość często miały powikłania bo za długo po zabiegu leżały i za późno były pionizowane. A teraz to wielka rzadkość ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry