• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Pat one juz z nami nie śpią udało nam się to a co do leżenia w ciagu dnia na kanapie to mysle ze same przestana wchodzic jak maly bedzie lezal i nie bedzie dla nich miejsca :)

reklama
Magda, no tak jak piszą dziewczyny, trzeba wstawać, a potem w domu też w miarę możlwości być w ruchu. To nie tylko po cc, ale i po inych zabiegach może się zdarzyć, znajoma miała po złamaniu nogi, ale brała leki przez rok i i się wyleczyła. Specjalistką nie jestem, ale wydaje mi się, że oprócz unieruchomienia, żeby wystąpiła zakrzepica muszą jeszcze zaistniejć jakieś problemy z morfologią. Nie ma się co nakręcać, tylko trzeba bardziej uważać :)

Natasza rozumiem :) ale statajcie się przy Adasiu im nie robić dużo zakazów bo skojarza to z nim i akceptować go pewnie będą ale nie beda traktować jak członka stada.
Jak Twoje psiaki to lizusy to jeszcze się zdziwisz jak się będą pchać kolo niego :p jak mój Młody spotykal miesięcznego i później juz kilku miesięcznego synka M brata to dostawał szału i chciał ciągle obok niego leżeć, przytulac i całować :D

Magda przepraszam nie chcialam nikogo nastraszyc. To byly inne czasy. Teraz sama ginka mi mowi ze planowana cesarka to w zasadzie najbezpieczniejsza opcja... wiec nie masz czym sie martwic kochana bo na pewno bedzie dobrze :)
Ja wstalam po 24h dopiero. Ale nic kompletnie nie bolalo. Chodzilam duzo i mialam specjalne rajstopki.
Lekarze tu znaja historie mamy i wiedza jak dzialac.

Wiem Pat.. Łatwo nie będzie ale damy radę pewnie bede miała dwie czworonożne niańki :) :) jeden jest spokojny a drugim jest taki problem że jak coś usłyszy to szczeka i biegnie do celu nie patrzac na nic i tylko tego się boje bo wiem że krzywdy mu żadnej nie zrobi bo kocha dzieci wszystkie a szczególnie te posiadające pieluchę :D

U mnie w sumie jedyny problem to szczekanie jak ktoś puka i wchodzi...to wręcz ujadanie a nie szczekanie ale już od bardzo długiego czasu staramy się ich oduczyc ale takie male smrody to muszą hałasu narobic...

Ja też nikogo straszyć nie chciałam... prawda jest taka, że jak ktoś ma tendencje to nawet pigułki antykoncepcyjne mogą sie przyczynić do zakrzepicy. Ważne, żeby słuchać lekarzy/położnych i wstawać z łóżka. LEki na pewno podają.Ja tak samo jak Pat nie odzwyczajam zwierzków od spania w łóżku, Natasza podziwiam, że taka konsekwentna jesteś i nie wpuszczasz ich rano :)Do jutra :)

reklama
No tez podziwiam konsekwencje...ja nawet jakbym chciała to wystarczy ze spojrza na mnie wielkimi smutnymi oczami i juz kolo mnie lądują :D no jakoś to będzie. Biorąc psy wiedziałam ze prędzej czy później pojawi się dziecko. Myślę że mały jak zacznie raczkowac to będzie wchodził z psami do ich budki i tam spał :p
Dobranoc Milia !;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry