• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Olusia mi mowili ze pionizuja nawet po 8h. Ale mi wtedy jeszcze znieczulenie dzialalo wiec wstalam dopiero na drugi dzien.
Bylam zdziwiona bo nic mnie nue bolalo i duzo chodzilismy z m.
Nasz kudlacz od poczatku mial zakaz kanap,foteli,lozek tym bardziej. Na poczatku to go nawet do sypialni nie wpuszczalismy. Teraz wchodzi,polozy sie przy lozku,pospi chwile i sam idzie na reszte nocy spac w przedpokoju. Tylko ze z nim inny problem - jest cholernie uparty,zazdrosny i ciagle chce zeby go glaskac. Pieszczoch jeden :D z tym ze on to jeszcze jak szczeniak :)
Co do szczekania to tez tylko jak uslyszy pukanie.

Natasza powodzenia!! Mysle ze dobrze robisz :)

reklama
Tez mi się to wydaje szybko no ale...ale tez to pewnie zależy od tego jak kobieta zniesie znieczulenie bo czucie w nogach tez wraca różnie a raczej bez sensu jest kogoś stawiać po to żeby go trzymać bo nogi się uginaja..

Pat te oczy proszacego psa są powalające..ale rano na szczęście ich nie widzę bo śpie a one mają do dyspozycji cale mieszkanie i kanapę rodziców i wpuszczam je do pokoju dopiero jak wstanę i M pościeli łóżko .. Wiem że łatwo nie bedzie bo ja nie do konca jestem konsekwentna jak bym chcia£a...
Dobra uciekam spać dobrej i spokojnej nocy wszystkim życzę :)
Pat daj jutro szybciutko znać jak tam Wojtuś nam urusł :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry