• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Dzien dobry :) czekam na wiesci z wizyt :) fajnie ze tak duzo :) ja mam jutro ale wieczorkiem dopiero po 5 tyg :szok: az sie nie moge doczekac :)

dzieci w koncu do szkoly poszly po feriach :) ciesze sie bo spokoju troche , odzwyczailam sie od nich w domu 24/7 :D

reklama
Juz po. Mamusia się tak wystarala ze AFI wzrosło do 14 :D mały tez urósł bardzo...lekarz kilka razy wszystko mierzył żeby mieć pewność i wazy teraz 1889g. Jeszcze dla pewności że nadal wszystko ok mamy przyjść za 3 tygodnie na kontrole. Wiec już jesteśmy spokojni:) oczywiście z pokazaniem twarzy miał problem i długo go lekarz męczył ale w końcu się udało i w moim brzuchu siedzi miniaturka Macka...noski identyczne...ech no nosisz dziecko a on cały tata...:D

Witam przyszle mamusie, zaluje ze tak pozno tu zagladnelam, jakos wczesniej w ciazy nie interesowalam sie forum zadnym, a zaczelam dopiero jak przez przypadek znalazlam ta strone szukajac info o cukrzycy ciazowej. Teraz jak popatrzalam na wasze rozmowy tez i tu na kwietniowkach i w temacie zakupow to dopiero widze ile sie tu dzieje ;) ja rowniez mam termin na kwietnia, dokladniej 9. :)

Pat gratulacje udanej wizyty! :) Wojtuś to już kawał chłopa :D jeśli chodzi o wygląd to mój pierwszy syn tez czysty ojciec, a charakter niestety po moim pojeb.... teściu - do dziś nie wiem za co taka kara . :(:mad:
Za to teraz jak miałam usg 3d moja gin stwierdziła, że Mikołaj to czysta mamusia :D ja tam podobieństwa do suebie nie widzę, ale modlę się żeby tylko miał inny charakter niż pierworodny... mojego teścia nienawidzę od samego początku i oboje dobrze wiemy jak się na wzajem kochamy :D;)

Anulka kciuki za wizytę :thumbup:

Aga witaj :-)

Mi mimo tego że od września na L4 to jakoś te tygodnie mi szybko mijają :) teraz pewnie bedzie się dłużyć z powodu czekania z niecierpluwoscią na Smyka :)

Mi o dziwo też zleciało, ja od listopada w domu siedzę. A teraz od stycznia to wogóle leci. Ledwo tydzień się zacznie, a to już piątek. Podejżewam, że jak jeszcze zacznę przygotowania to w ogóle będzie mi czasu brakować.

Hejka z rana.
Dzień kolejny. Czekam na wieści powizytowe. Ja w środę mam. Zobaczymy ile klocuszek mój przybrala.
Ja też wizytę mam w środę i też już doczekać się nie mogę:-)

Juz po. Mamusia się tak wystarala ze AFI wzrosło do 14 :D mały tez urósł bardzo...lekarz kilka razy wszystko mierzył żeby mieć pewność i wazy teraz 1889g. Jeszcze dla pewności że nadal wszystko ok mamy przyjść za 3 tygodnie na kontrole. Wiec już jesteśmy spokojni:) oczywiście z pokazaniem twarzy miał problem i długo go lekarz męczył ale w końcu się udało i w moim brzuchu siedzi miniaturka Macka...noski identyczne...ech no nosisz dziecko a on cały tata...:D

Super, ze się poprawiło i możesz być spokojniejsza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry