• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Witam sie i ja dzisiaj w miare wczesnie bo wstalam o 10 moj mnie obudzil bo sie do pracy szykowal

Pat
Wojtus super i dobrze ze wszystko ok, no a tak niestety to jest, nosisz 9 miesiecy a tu caly tata:-D

Aga witaj:happy:

Lei
zdrowcia dla coreczki a w piwnicy pare skarbow znalazlas:-D

Babydust to teraz taka cisza jak makiem zasial:-D siedz i upajaj sie.

Vesunna to mialas udane Walentynki, fajnie, a na jaki kolor pokoik na malinowy;-)

reklama
Jeny nie dadzą polezec w spokoju. :/
Wczoraj miałam gości caaaallutki dzień na wieczór wlaczylam sobie z Arkiem film i zjadlam 1.5 tabliczki czekolady i loda no i trochę czipsow i do zaśnięcia jecxalam ze się pozygam :D teraz jestem po śniadaniu i tez ledwo zipie.

Pat no to teraz juz chyba masz brzuch?

No ja mam nadzieję, że teraz Amelcia, będzie bardziej do mamy podobna i z charakteru i wyglądu. Bo Roksana to cały tata, choć ludzie różnie mówią to ja w niej widzę tatusia, no tylko oprawę ciemną oczu ma po mnie, a jest blondynką. No i charakterek też po nim ma, stety i niestety.:-P

Pat, super :) naprawdę ładnie się postarałaś, że wody nie są na granicy tylko całkiem ładny poziom! i waga Wojtusia też :) Dobrze, że sie umówiłaś na to usg, w końcu możesz odetchnąć, tylko dalej dużo pij :)

Witaj Aga :)

Myla, poleżeć dadzą, tylko od czasu do czasu chcą wiedzieć, co słychać :-D

Mam 24 lata, to moja pierwsza ciąża i bedzie upragniona coreczka, choc Moj liczyl na syna :) ale teraz juz cieszy sie rownie mocno na dziewczynke :) imie wybrane - Maja ;) jak narazie bez zadnych problemow, oprocz tego ze od okolo miesiaca wiem o cukrzycy ciazowej i musze sie trzymac diety, ale czasu do konca zostalo mi coraz mniej i daje rade :) z pewnoscia udzielac sie bede i czesto zagladac, w miare jak znajde czas miedzy szykowaniem wyprawki i wizytami u lekarza. chyba duzo tu was pisze z tego co widze

To moj drugi moze byc podobny do brata;) oczywiscie mam na mysli urode. A szczegolnie usmiech. Wystarczy tylko ze usmiechnie sie i normalnie wszystko wybaczam. Do tego ma takie lobuzerskie ogniki w oczach- to mozemy sobie pominac;). Z czystym sumieniem moge powiedziec ze to taki slodki lobuz;) A charakterek bardziej po mnie ma wiec licze ze ten bedzie mniej uparty i pozostale geny wezmie sobie od tatusia. Napewno mi byloby duzo latwiej przy wychowywaniu ;)

Jeny nie dadzą polezec w spokoju. :/
Wczoraj miałam gości caaaallutki dzień na wieczór wlaczylam sobie z Arkiem film i zjadlam 1.5 tabliczki czekolady i loda no i trochę czipsow i do zaśnięcia jecxalam ze się pozygam :D teraz jestem po śniadaniu i tez ledwo zipie.

Pat no to teraz juz chyba masz brzuch?

Matko ty lez ile chcesz ale chociaz dzien dobry napisz zebysmy sie nie martwily

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry