• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Jak nie urok to.... się pralka zepsuje... tak bynajmniej myślałam. A jak mąż całą pralkę rozkręcił to się okazało, że z mojego starego stanika druty wypadły i przez te dziurki w bębnie wpadły do obudowy bębna i gdzieś się tarło, trzeszczało i zgrzytało:eek:

Załączniki

• 1424108288122.jpg
    1424108288122.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 63
Hej. Siedzę z pierworodna w centrum zabaw.
Gratuluje wizyt.
My planujemy pierwszy wyjazd na czerwiec, kolejny w lipcu i standardowy wrzesień. Podrozowanie z dzieckiem do roku to Pikus w porównaniu z rocznym.

Magda o masakra, ale dałaś czadu :P ja piorę staniki w specjalnym siatkowanym woreczku :P

milia średnia długosć życia w Krk jest niższa o ok 3.5 roku niż gdzie indziej przez ten syf :/ także dramat... każde miejsce inne wydaje się lepsze.. :/

Aylin wow długodystansowce jsteście, mój juz wykąpany do spania idzie, nie dałby rady tyle wytrzymać, wszystkie próby kończyły się morderczym rykiem

vesunna to zalezy, ale glownie w nocy snia mi sie koszmary.... chociaz staram sie nie robic drzemki bo potem nie umiem zasnac w nocy...:tak:

Pat gratuluje udanej wizyty.. a malutki juz ladnie podrosl...:tak: i najwazniejsze ze wszystko ok...

Aga witaj i gratuluje coreczki :tak:

natasza86 ja biore magnez 3x1 oraz nospe jak mi twardnieje brzuch... i do tego aspargin 2x1:tak:

Wiec ja po wizycie pojechalam do mamy na obiad, potem do sklepu na zakupy i nie dawno weszlam do domu...malutka jest ulozona glowa w dol a chlopczyk miednicowo.. malutka wazy ok 1725 a chlopczyk 1650.. serduszka ladnie bija...wstepna ustalona data ciecia jest na 2 razy bo nie wiadomo czy lekarz nie bedzie mial wolnego a wiec: na 21 albo 28 marca... no chyba ze sie bedzie cos dzialo to wiadomo ze wczesniej....szyjka 25mm wiec znow mi sie ciut skrocila, zamknieta...

Doli zazdroszczę. Moja do 23 potrafi dokazywać. Pelna energii. Sen to kara....

Babydust - dokladnie. I zapięcie w foteliku na,dluzej odpada. Bo nuda. Moja dopiero teraz obserwuje co sie dzieje, na,dłuższe trasy bajka ratuje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry