Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Niedawno M kupil nowy bo jak syn ciagle chory to aby cisnienie mi sie podnosilo. Mamy jakus Tech-med bezdotykowy ale na podczerwien i uwazam ze jest rewelacyjny.
jaki model albo jaka firma ?Milia ja mialam bezdotykoey i rewelacja byl.
No wlasnie ciekawe co u Myli...
Kupilam fotelikniestety nie rozkladany. Czerwony maxi cosi. Do czarnego stelazu wozka bedzue pasowal
Karina Ty masz cc na 2 kwietnia? Mi pewnie na koniec marca zaplanuja jak sie nie odwroci.

niom, wózek jest super, świetnie się prowadzi, jest bardzo zwrotny, a mimo wszystko dość duży i stabilny.Renatka świetny wózek. Za takie pieniądze to dobra okazja Ci się trafiła.
Tobasia mój młody też dupskiem na dół się odwrócił i teraz ani myśli zrobić tego ponownie. Na necie czytałam, że można dziecku pomoc się odwrócić lub je do tego zachęcić ale te metody można stosować tylko do 32tc, a ja juz 34tc zaczęłam.![]()
3 marca mam wizytę i już będę wiedzieć kiedy nasz synek się urodzi![]()
ja się w przychodni zapisałam jeszcze na USG tydzień przed porodem.Najbardziej irytuje mnie fakt ze nie przewiduja juz zadnego usg przed porodem. Dobrze ze poszlam prywatnie. Ide jeszcze raz za miesiac i jak sie nic nie zmieni mam dostac list od mojej gin do szpitala. Oni nie biora pod uwage takich listow bo uwazaja ze wiedza wszystko najlepiej wiec szykuje sie na zadyme![]()
ja też ostatnio podupadłam na siłach.... co prawda przemeblowanie dziś w garażu zrobiłam, ale pewnie to odchoruję :/ pół dnia się ruszyć nie mogłam i boję się że rano z łóżka nie wstanę, coś mi w kręgosłupie się przestawiło i boli... no i brzuch napiętyJa dzisiaj pospacerowa£am ugotowałam rosol i padłam na kanapie...
Już mam coraz mniej siły ...dobrze że nie zostawiałam wszystkiego na koniec bo bym padła.. Jutro mam mierzenie miedzy innymi szyjki i już się boje bo trochę mało się oszczedzalam ostatnio..
...w drodze powrotnej znajomi zadzwoli ze sa na miescie i tak wyladowalismy w klubie na 2h. Pewnie ostatni raz na dlugi czas :-) a wczoraj mieliśmy zdjęcia z brzuszkiem. Ciekawa jestem jak wyjda.