• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Renatka tu za granica inne zasady... pewnie mi napisze ze zrobila usg i dziecko ulozone miednicowo.

A termometr byl....yyyyy thermo cos tam. Musze poszukac. Ale teraz na pewno sa tansze i lepsze tamten kupowalam 5 lat temu i dosc drogi byl :/

Spadam lulac. Spokojnej nocki ;)

reklama
Renatka ja mam.szpitalny bezdotykowy. Początkowo sprawdzalam z innym. Oszukuje o kreseczke-dwie. Wiec prawie nic. I zadowolona z zakupu jestem. Tym bardziej ze mierzy i temperaturę ciała i otoczenia.

I ja nie chce mieć Cc. Boje sie, i nie planuje. Sn tez się boje ale to juz znany strach

Ja póki co też nie planuje cc i nie mam wskazań jeden i drugi poród to dla mnie abstrakcja i trochę strach przed nieznanym... Coraz bardziej do mnie dochodzi że moment W zbliża się nieubłagalbie..

Marela twz mialam termin na 21 marca :)) skonczylo sie cc prawie 2 tyg wczesniej.
Pamietam pamietam ;)

Czy taki może czy inny ?

Bezdotykowy termometr KT 40 TECH MED KARDIO TEST (5078122698) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

jaki model albo jaka firma ?
Bo chcę kupić bezdotykowy taki jak w szpitalach mają, ale boję się, że chłam kupię :/

Ja też mam Maxi Cosi :) a co tam ;) hehe

Wszystkie mają zamiar mieć CC ? :szok:
nie o taki - TERMOMETR LEKARSKI BEZDOTYKOWY TECH-MED TM-50 PRO (5073300750) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ja tez szukam maxi cosi ;)

i zamierzam sn !!!! zadne cc, no chyba ze bedzie klocek :szok:

Mi szyjki coś nie mierzą, ani prywatnie ani państwowo... albo mierzą tylko nic nie mówią, bo jest OK :/
ciężko stwierdzić.
W środę mam wizytę z USG prywatną to zapytam o szyjkę :)

Oj, ja nie pamiętam kiedy ostatnio gdzieś się bawiłam... na prawdę nie pamiętam :/

O, zdjęcia z brzuszkiem ! :) Gdzie robiliście i ile płaciliście ? Ja też bym chciała :)

Dobrej nocki !

Renatka,
ja teraz nie płaciłam za te zdjecia, bo to było zamiast filmy narzeczeńskiego. Musieliśmy odwołać, bo ja przed ślubem dostałam kontuzji stopy i chodzić nie mogłam. Ale jak dowiedziałam się o ciąży to ustaliliśmy, że mi zrobi te zdjecia w ramach tego filmu. Oprócz tego w pakiecie mieliśmy reportaż ślubny i film.

A robiliśmy tutaj - wychodzi na to, że koszt 400 zł

Sesja „Będę Mamą!” | NajpiekniejszyPrezent.pl - sesje zdjęciowe i filmy, czyli prezent na całe życie!

Mi też nigdy nie mówił jaka długość szyjki, ale chyba wszystko dobrze, skoro nic nie mówił :)

Olusia, ale super, że masz już termin !! i gratki za udaną wizytę!!

Ja idę jutro na usg. Nie mogę się doczekać. Idę z mamą, więc ciekawa jestem jak jej się to spodoba :)

Kuklaki, no szkoda z tym Twoim lekarzem. Ale wiesz, ja wychodzę z założenia że nic się nie dzieje bez przyczyny i może tak właśnie musiało być :)

Dobranoc dziewczyny!

Dobranoc spiochy, dla mnie jeszcze za wczesnie.

Dzieki Vesunna, fajna taka sesja, bedziesz miala super pamiatke na cale zycie:tak:

Ja tez na sily natury sie nastawiam, ja wogole nie wiem o co chodzi i nie mysle duzo o porodzie bo sie zaraz zestresuje nie potrzebnie.
Co ma byc to bedzie:eek:

Doli staram sie jakos na małym metrażu wyczarować cos fajnego..ogolnie lubie minimalizm :-D

Natasza normalnie Szuflandia u Ciebie ;-)

Doli a gdzie mieszkasz, ze taki smog? :confused:

Mi tez brzuch twardnieje ale nic za tym nie idzie takze taka jakby moja uroda..mam za to problem z anemia a nie moge sie zmusić do picia regularnie pokrzywy (za żelazo dziękuje bardzo...i tak mi sie spowolniła perystaltykę jelit..) juz moj maz na mnie "krzyczy" ze nic nie ubywa tego paskudztwa, kuzwaaa :wściekła/y:

W Niechorzu mi sie moj pierwszy facet oświadczył...kiedy to było hehe prawie 10 lat temu! Matko jak dobrze, ze oddałam pózniej ten pierścionek! :-D:-D

Ja sie tak zastanawiam kiedy jechac nad morze..czy jeszcze w marcu czy w maju jakos w połowie...innej opcji narazie nie mam. Moj maz twierdzi, ze z brzuchem lepiej jechac ale jak bedzie zimno czy brzydko to zwariujemy z młoda w hotelu a w maju chyba bedzie lepsza pogoda..sama nie wiem...tez polecam podróże z maleństwem, pózniej to juz tylko walka i pot spływający po dupie..:szok::-D

Kuklaki daj znać jak po wizycie!

reklama
Ja z Pebble (z baza) byłam i jestem zadowolona. Poszycie przyjemne, mniej sie poci niż te plastikowe takie śliskie, łatwo zdejmuje do prania, jedyne co to mechaci sie ten ochraniacz na ramionka. Musze przemyśleć kupno stelaża, z córcia czasem sie przydawał, np do lekarza nie musiałam wyciągać dziecka tylko w tym orzeszku stawiałam na podłodze,/stole a stelaż gdzies w kąt, tak samo fo restauracji (a chodziliśmy prawie codziennie gdzies, żebym gotować nie musiała haha) tak ogolnie to teraz bedzie inaczej bo z córcia to trudniej gdziekolwiek wyjsć, nie wiem sama jak ogarnę dwójkę takich maluchów :confused:

Magdalena to poszalslas!

Doli m moja mama, mowila, ze w Krakowie powinno sie w maseczkach chodzić :szok:

Czytam i czytam i konca nie widac! Nie miałam czasu, po kursie pojechałam z mama i młoda na zakupy, pózniej robiłyśmy obiad, maz wrocil i jakos zleciało do wieczora, jeszcze sernik machnęłam na wieczor bo by mi sie ser juz zepsuł ;-)

W ogole mam ambitny plan odstawienia słodyczy na czas Postu :szok:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry