Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie chce nikogo urazić tylko nie rozumiem jak..?Naprawdę wspolczuje,moja mama była zawsze baaardzo szczupła,jako 25 ,26,27latka wazyla 45 kg sielanka skończyła się po ciąży,pamiętam mamę wiecznie próbująca się odchudzic,mnóstwo kaset VHS z ćwiczeń z Cindy itdLei ano mozna, najpierw sie mowi ze sie 90 nie przekroczy, a po roku czy dwoch ma sie ponad 100. U mnie nadwaga jest rodzinna, co nie jest wytlumaczeniem. Ja na stres odreagowywuje jedzeniem ... . I uwierz mi ze nieraz chec jedzenia jest silniejsza niz wszystko inne ... .
Wczesniej bylam w klasie sportowej , do tej pory lubie Sport, ale nie zawsze mam mozliwosc ...( pracuje 12h / 5 dni w tygodniu i do tego chore dziecko- Terminy na rehabilitacje).
Schudnac nie jest trudno, ale utrzymac wage to gorzej ... , no ale nie poddaje sie , po ciazy bede dalej walczyc :-).
Jak mala pojdzie do przedszkola - 15.9 , to zaczne znowu z Nordic Walking :-)
I masz prawo tego nie rozumiec :-)
Powodzonka,będzie dobrze!! Pisz od razu jak wrociszWitam się porannie :-). Ja niestety też z tych z nadprogramowymi kilogramami, chociaż sama nie wiem, ile ichnmam :-S. Wagi nie chce widzieć na oczy! Podejrzewam, że ważę ok 90 kg ale przy wzroście 180cm, wiec dramatu chyba nie ma...Aż się boje pomyśleć, ile jeszcze teraz utyje...
Miałam mieć wizytę jutro, ale wyczailam termin do mojego gina na dziś na 10 wiec się przepisalam. Denerwuje się strasznie, to być albo nie być dosłownie :-(.

wyprawkę tez Ci będzie kompletował ?