• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Doli to masz atrakcje od rana...co za pinda :-/ ale może dziś sobie pójdzie :P

Amisia wow !! Waga małego super i o matko!! Aż mnie w brzuchu zakręciło na myśl że za tydzień już pierwszy maluszek będzie :) i się posypią następne: )

reklama
Cos na poprawe humoru :D

Haha! Ja tak wyglądałam po wyjściu ze szpitala :-D

Jak sobie pomyślę, że jeszcze ok 6 tygodni i to tych najgorszych.... Wszystkie się tu rozpakują, a ja jeszcze będę się męczyć... EEchhh....

Ja mam termin na 24.04, więc też będę długo czekała, ale po szpitalu to mi nawet na rękę.

Zazdroszczę Wam, że znacie mniej więcej wagę dzieci, ja pewnie dopiero przy porodzie się dowiem.

Ja niestety też już pewno się nie dowiem.

Natasza nie na zawsze tylko na kilka-nascie lat. Mi wydaje sie ze dopiero co rodzilam tulilam itp a teraz moj 5 latek juz ma nieraz chwile ze zamyka drzwi do swojego pokoju i chce pobyc sam. Na szczescie rzadko ale lada moment szkola, gimnazjum i matka pojdzie w kat. A mnie juz to przeraza.

Mam podobne odczucia, teraz zwłaszcza jak ciuszki, kocyki i inne duperelki przeglądam to z jednej strony uwierzyć mi trudno że Roksi była taka mała, a z drugiej strony pamiętam jakby to było wczoraj. A to też już prawie 5 lat.

Na 1 kwietnia ale u mnie idzie tylko się sugerować wielkością małego bo tak naprawdę nie wiadomo kiedy doszło do zapłodnienia bo 6 czerwca miałam lyzeczkowanie a od 20 czerwca niby liczymy ta ciążę

reklama
Doli - z tym suszeniem to ja ostatnio przystopowalam i wycieram rece chusteczkami wszedzie gdzie jestem i sa suszarki bo przeczytalam o tym artykul - nie dokonca ten ale cos takiego Ręczniki papierowe są bardziej higieniczne niż ciepłe powietrze | Tork
no ale nie umyc rąk ? najgorzej potem jak trzeba wyjsc z lazienki i nie da sie ani lokciem ani nogą otworzyc drzwi ;/ fuj az mi niedobrze , pod tym wzgledem to jestem tak przewrazliwiona , zreszta rece ciagle mam przesuszone bo potrafie w domu co 10 min myc łapy bo cos tam dotknelam a o miejscach publicznych nie mowi ale laze z carexem (wiem wiem odbija mi ;)

Amisia -o jejuuuuu, nie wierze to tak blisko . Chyba po weekendzie pora sie zabrac za szykowanie , Ja moim kacikiem pochwale sie dopiero jak wroce ze szpitala ;) (chyba - bo wiem ze syn malo z tego korzystal tylko lozeczko mi miejsce zawalalo) No ale bylo miejsce na przewijak ;)
Dobrze wykalkulowałas - będą rybki a nie baran ;) no i w 38 tyg juz taki duzy -wow bedzie co dźwigać;)

Tabasia - Wszystkiego Najlepszego dla synka !!!!! Zamiast do pracy to wcinaj torta i mozesz jechac rodzic ;)))) :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry