Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam :-)
Piękny, słoneczny dzień dzisiaj u mnie.
Znowu źle spałam, od paru dni i nocy męczą mnie skurcze, wprawdzie nie non stop i nie za często, ale są i bolą.
Jest za to jedna bardzo dobra wiadomość: mój mąż przyjechał. Tylko na weekend, ale zawsze coś :-).
Hej. Ja już po wizycie u lekarzaDostałam tabletki w razie gdyby ciśnienie było większe niż 145/95. Mam nadal kontrolować i pojawić się za 2,5 tygodnia. Mam nadzieję, że zdążę przed porodem
![]()
I co puscilas? Pilnuj sie zeby sie nie rozchorowac na sam koniec.Myla nie przejmuj się. Ja też tak mam... wystarczy kilka minut i mam takie nerwy, że masakra! Mój K to już nawbet do mnie nie podchodziw ogóle to od kilku dni ciągle się kłócimy, nie wiem czy mojemu mężowi mózg do reszty wyżarło czy w ogóle go tam już wcześniej nie było. Wczoraj wieczorem poszłam usypiać małego, a on się wykąpał, swoje ciuchy i ręcznik rzucił w sypialni na podłogę i pierwsze co to komputer... co on ku*wa myślał, że ja to posprzątam. Jak ryknęłam to od razu był bysk. Zamiast mi pomóc bo widzi, że ledwo chodzę to jeszcze dodatkową robotę mi robi. No idiota no!!! małemu też się nieraz nabiera a potem mi łezki polecą bo wiem, że czasem to nie jego wina. Choć grzeczny nie jest...
A ja dziś chyba pójdę przedterminowo do lekarki. Byłam w tamtym tygodniu we wtorek, 3 marca, nastepna wizytę mam dopiero 24 marca. Od wczoraj brzuch mi ciągle twardnieje. Nawet kilka razy w ciągu godziny.czasem jest to nawet bolesne. Mały tez się mocno rozpycha.
Wczoraj odebrałam wynik gbs i jest negatywny.kurcze ta ciąża jest na prawdę ciężka i nieobliczalna w porównaniu z pierwszą. Szok.

Co do wagi to mi się wydaje ze jednak lekarka przegiela z ta waga teraz . fakt ze mówiła na ok,na szybko ale w 31 tyg 1300 a teraz 2800 prawie??? To by wychodziło ze mała w miesiąc przybrała 1.5 kg to by mi chyba bardzo ten brzuch urósł i w ogóle...
Jak nas się czyta teraz
Boli mnie w pachwinie,kuje mnie w srodku, boli mnie spojenie, nie mogę spać,jestem nerwowa, mam zgage... Haha Jake emerytki !!!!!!

Sataga to od razu Ci mowie ze na początku będziesz się źle czula. Ja miałam takie kołatanie serca ze myślałam że wyjdę z siebie.
Myla teraz już tak będzie. Będziemy się licytować która co bardziej boli i strzyka.
Ja np wczoraj miałam bardzo dobry dzień jak osiemnastka się czułam. A dzisiaj znowu skurcze i brzuch boli.
Milia no upatrzonyten Bebecar...https://www.facebook.com/Bebecar.Polska?fref=ts
Zobacz załącznik 675614 pojadę dziś po łóżeczko to się może więcej dowiem....
Patw 37 tygodniu 2500
i podobno nóżki ma młodsze o więcej niż tydzień a kopie jakby były starsze
Pytałam juz wcześniej ale może gdzieś zniknęło przy tej produkcji powiedzcie co z katarkiem u niemowlaka i co do niego kupic, bo troche mnie przeraża że ona buzią nie oddychają to jak mu sie zapcha noc to co?
Poza bólami na co dzień mam to samo... A zgaga to już się zadomowiła od jakichś 2 tygodni codziennie mniej więcej od czasu obiadu do nocy