reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Uspokoilyscie mnie troszke :)

Anulka a u Ciebie po tej akcji nic wiecej nie bylo??

Wiecie ze ja jeszcze nie spakowana?!?! Dzis musze to zrobic koniecznie.

Tabasia wczoraj odpadły mi dwa kawałki czopa. Ale jutro mam lekarza to się zapytam. Bo jutro poznam wynik tego Gbs wiec będę wiedzieć na czym stoję i mogę rodzic :) wczoraj dobrze się czułam nic nie bolało a dzisiaj od rana mnie boli Brzuch i mam wrażenie cały czas ze leci coś ze mnie.

Uuuu Anulka :D
Trzymam kciuki zebys dotrwala do jutra ;)

Zdrowka dla chorych dzieciaczkow!! My odpukac na razie sie trzymamy.

Dzień dobry.

Lei u nas w szpitalu 3 lata temu te bardziej scharatane usypiali.

Jejku potrzebuje pomocy przy przewracaniu sie w nocy z boku na bok

Ja juz chyba wszystkie filmiki o porodach na youtube przerobilam :))
Naturalne,posladkowe, domowe, cesarskie ciecia, lacznie ze spozywaniem lozyska przez matke :))

:eek::eek::eek::eek::eek:

Załączniki

• 1426405311842.jpg
    1426405311842.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Tak poza tym to dzień dobry.

Chciałam wam oznajmić ze dziś jest polowa miesiąca marca wiec może byśmy tak zaczęły pomalutku się rozpadać,co???

Ja mam dwójkę dzieci ale nigdy nie widziałam na oczy czopa!

Anulka no może,może...który juz mamy tydz?

Do góry