hej
robię brioszki od rana, nie wiem czy to wyjdzie czy nie wyjdzie :/ :/
Olusia tak naprawdę to do tej pory nie jadłam dużo bo mnie mdliło, ale mdli mnie z głodu jak to rozpracowałam sobie
AgiJagi jak ja byłam w 6 tyg i 4 dniu to był tylko pęcherzyk i wyliczyła ciaża na b. wczesną dlatego idę w ta środę na potwierdzenie, ja też tą ciąże zaczynam z zupełnie nową lekarką
aneczka dzięki, tak jest ok. wyobraźnia matki nie zna granic ;-)
Tabasia no to Ty odważna jesteś hahahaha mój3latek zaraz zabił by mnie pytaniami także wolę tego uniknąc,żeby roztkliwiać się co mama ma między nogami i dlaczego a po co i znowu czemu

( chociaż wie, że mam inne;-) ); ja też mam aplikację, ale tak: wylicza co innego, a tu suwaczek co innego :/ wg period calendar mam 224 dni do porodu... no i zależało mi, żeby waga była i robiło wykresy a ten Twój to ma?
Myla nie narzekac proszę

heheheh będzie wszystko ok!
Lei bidulo Ty!!!! odpoczywaj!
Karina dzis już ok? tak to tokso.... ja w pon idę na bete...pewnie będę wiedziała po wyniku czy jest ok, bo usg w środę. remont koniec, bo to tylko 1 pokój robiliśmy :/ niestety, reszta na spokojnie, bo małego muszę sie wtedy pozbyć a z tym nie ma łatwo :/ zostały mi dodatki w pokoju do kupienia i biblioteczka, dopiero 7.10??? o matko..toż to cały mc...

ta apka jest cała dostepna? bo ja ściągnęłam kiedyś i darmowa była do 12 tyg a potem płatna :/
Lakara hej, ja te 2 kawki dziennie i to zwykłe, myśle,że nie zaszkodzi..