Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asiulka sudokrem jest tez na odpieluszkowe odparzenia. U mnie nic lepiej sie nie sprawdzilo jak na razie
Pat - tylko ze osób starszych sie raczej nie wyróżnia. Przynajmniej u mnie nigdzie takiej informacji nie widziałam. Są kasy dla ciężarówek i inwalidów.
Asiulka no co Ty tak Cię zawołali?szok!
myślałam, że padnę. No u mas tez ale kłótnie są co ni miara ze one starsze stać nie mogą itp. ciężko się z nimi kłócić...![]()
Asiulek prawda jst taka , że te babcie to jak chodzi o tramwaj, autobus to przegonią Cię sto razy, do kasy też, po promocje też a potem udają umierające, trzeba umiec dobrze grac. nie mówię, że wszystkie ale niestety większość u nas to nagminnie...
Wiem wiemdlatego napisalam ze jak dla mnie
u nas sie nie sprawdzilo nie wiem nie lubie tego kremu ale wiadomo ze dla kazdego co innego wiec trzeba probowac i dostosowac
Ja mam taki brzuchol jak w 5/6 mc jak kazdy dowiaduje sie w ktorym tygodniu jak pytaja to sa w szoku i smieja sie ze blizniaki. U mnie to 4 ciaza w drugiej na tym etapie poronilam zero brzucha w trzeciej ciazy mialam taki sam brzuch pod koniec 3 mc a teraz 2 mc i wielgachny ehhh.. nikt sie nie burzyl to byla kasa z pierwszenstwem nie pchalam sie bo ja tak nie lubie stanelam tylko w widocznym miejscu na samym koncu heh nikt nawet nie burknol pod nosem no wiedzieli do jakiej kasy sie pchaja...
Ale mam obiadek mniam schabowe ziemniaczki kalafior z bulka tarta mam nadzieje ze sie nie powtorzy to co wczoraj
i dzis wpadlam w depresje, pojechalam do catoramy i wlasnoreczne, samotnie i osobiscie zrobilam w niej remont!!!! Jestem zajebista