Dobry
Liste zaktualuzuje pozniej

Dzis mamy zaproszenie na grilla wiec troche roboty mnie czeka. Chce cos przygotowac
U mnie bez zmian tzn.mdlosci,mdlosci,mdlosci

pomaga cola troche

Kawke znow zaczelam pic. Taka jak zawsze pol na pol z mlekiem.
Wczoraj chcialam powiedziec szefostwu ale poczekam jeszcze z tydzien

choc juz widac i kilka osob sie domyslilo

)
Szaj to bardzo fajnie zareagowala szefowa

ciekawe jak bedzie u mnie. Obstawiam ze tez pozytywnie aczkolwiek szefuncio moze sie trocge zawiedzie bo dal mi duzy projekt i jakos to wszystko sie slimaczy... pozniej pol roku mnie nie bedzie... a pozniej chcialabym wrocic w niepelnym wymiarze... no nic zobaczymy
Bylam wczoraj na zakupach i zaopatrzylam sie w fajne ciazowe gacie. Bo te z pierwszej sa jeszcze ciut duze i zle sie w nich czuje.
Doliores nie wiem czy wage tam mozna kontrolowac bo nie korzystam... moge sprawdzic. No chyba ze juz sciagnelas ta aplikacje

A po m tez musze wiecznie myc walki i pedzle... echh taki juz ich urok chyba

)
Lakara u mnie w pierwszej ciazy to do 5miesiaca nie bylo zbytnio widac a teraz juz wygladam jak w szostym hahaha.
Myla a co wymyslilas w lazience? Ja to uwielbiam takie rzeczy,zlota raczka jestem

teraz mam plan schody. Wykkadzine juz zfjelam,musze wypelnic ubytki w drewnie i m pomaluje
Olusia dlaczego mialas ciezka noc?
Asiulka uwielbialam ten nivea z cynkiem. Dla nas byl lepszy niz sudocream i teraz tez go bedziemy uzywac
Aneczka wytrwalosci w cwiczeniach
Ok zbieram sie posprzatac,nastawic obiadek a pozniej na zakupy. Polecacie cos na grilla? Myslalam o szaszlykach i salatce... musze w ogole zapytac co mamy przyniesc
Milego weekendu!