• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dziewczyny a więc tak do szpitala miałam się zgłosić na 8 rano całe rano bolały mnie plecy chodźby chciało mi się kupę potem poszłam na.oddział i badanie a tu niespodzianka rozwarcie potem pasy ktg i położna ze do jutra to ja nie wytrzymam potem znowu wizyta u lekarza i decyzja cc mały słodki sama cesarka ok ale po.niej to tragedia ból nie do opanowania przynajmniej przez mnie morfina nawet mi zabardzo nie pomogła no ale co zrobić trzeba zagrać zęby i jakoś się trzymać

Hej,
AMISIA jeszcze raz gratuluję.

Dziewczyny mnie stąd zamiast na porodowke to do psychiatryka wezmą. Jest 5.30 rano a gwiazda wpie*** jakieś chrupki, szeleszczac reklamówka. Zjadła ze dwa i znowu zamyka najpierw pudełko z chipsami a później reklamowke. W nocy przyszła z kibla i omiata. Oszaleje.

Jeju nie dosc ze poszlam spac ok 24 to obudzilam sie o 4:30 do wc i nie moge usnac:/. Chyba wstaje...:/ najgorsze ze spac mi sie chce. Czyzby juz organizm sie przyzwyczajal?

Haha Anulka ;) niezla.

Anulka ja jak ostatnio leżałam ba patologii to tez miałam taką aparatke. . 3 w nocy a ta otwiera ciastka - oszukane delicje - i zaczyna mlaskac jeziorem, jeszcze bym przeżyła to szeleszczenie ale na mlaski, ciamki i inne odgłosy wydawane paszcza to jestem wyczulona jak radar na lotnisku. . w sekundzie agresja 10/10! i ona tak do 5 rano co chwile po 1 ciastku, z całym procesem otwierania szuflady, foliowego opakowania i jedzenia ja prosiak! ! Masakra! a potem się jeszcze okazało ze w ciągu dnia laska wylaziła na fajkę - normalnie w pewnym momencie myślałam że jak wezmę stojak od kroplowki to ja utluke- uniewinnili by mnie no nie?;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry