Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam jakiegoś przeciwnika w tej kampanii wyborczej? Haha
dziewczyme ., czy wam tez tak wywalilo brzuchy, ja mam brzuch jak w 5 miesiacu a czuje sie jak bym miala miesiac do urodzenia, strasznie ciezko mi, mam nadzieje ze z wejsciem w II try i samopoczucie sie poprawi, teraz zrzucam na karb wieku.
Dokladnie ja czuje sie jakna kacu a do tego jak dojdzie bol glowy oraz zawroty to plakac mi sie chce a chlop sie smiejeRownież łączę sie w cierpieniach. Aż mi sie zdarza płakać z tych mdlosci...wydaje mi sie, ze będzie chłopak, z Vika tylko rano wymiotowalam no i po witaminacha teraz? Godzina 21 a ja z głowa w kiblu. Permanentny kac!!
![]()
Hej Kochane, niestety miałam być kwietniówką jak Wy ale... zostałam mamą Aniołka :-( W czwartek o 6 rano zaczęłam krwawić, zaqczęły się bóle brzucha, pojechałam do szpitala i niestety o 13 miałam zabieg łyżeczkowaniaKtóraś z Was pisała o kropelkach krwi - nie bagatelizujcie tego, u mnie poprzedniego dnia wieczorem też była kropelka a następnego... Serce mi pęka, mam nadzieję, że jeszcze doczekam się drugiego szkrabika. A Wam życzę spokojnych i szczęśliwych ciąż i oczywiście pięknych bobasków
![]()
hej
kurna mielibyśmy powazny wypadek
przód, tył i bok przy prędkości 90 km, bo jakiś pendzel stary zmieniał skrajny pas prawy na lewy na krótkim odcinku, ślimaczą prędkością a auta rozpędzone,kuźwa mać i jak ja mam jeździć bez nerwów, tyle sie udenerwowałam, skurczy żołądka dostałam, brzuch boli
posrańcy bo innych słów nie znajduje
Myla kochana no to łap głos ode mnie ;-)
Lei, musli biedne Wy..
Majowa przykro mi strasznie :*![]()
Dzień dobry dziewczęta
Doliores matko!nic ci nie jest?bylas u lekarza/w szpitalu???
Dziękuje za kandydaturę i glosale mam wrażenie ze tylko ja się przejmuje aby był juz moderator (pewnie dlatego ze jako jedyna mam bezposredni nacisk od j@gody abyśmy go wybrali) a tylko ty czytasz jak o tym pisze
dziewczyny podawalam wczoraj link do zamknietego.