reklama

Kwietniowki 2015

Wy macie wene na sprzątanie...a ja właśnie zwlekłam się z łóżka ;)

Asia ja kiedyś nie chciałam skrętnych kółek. Ale teraz to musowo!! O ile przy noworodku jest w miarę ok bez skrętnych tak przy większym i cięższym dziecku to masakra!! Poza tym kółka skrętne możesz sobie zblokować i po problemie ;)

reklama
Lei zdrowka.
Doli my tej masy nigdy nie jemy nie przeszlo by mi to przez gardlo. Ta mase co Ty robilam na 2 urodziny . Teraz z tortu biala truskswka i polecam.

Ja tez tylko skretne. Pierwszy mialam bez i szybko sie pozbylam.

Doli to ja się zgłaszam do Rodzenia :D
I tak tu leżę a boli mnie to wolałabym juz Robić.
Myla zaraz wracam na salę bo jestem na dole i idę maltretowac brodawki. Musi coś ruszyć bo inaczej oszaleje.

Myla a co miałam zrobić? Wróciłam do domu, wzięłam prysznic, zabrałam torbe i pojechaliśmy do szpitala :)

Asia - zaraz ci linka,wkleję.ja mam z jonizacja.

Tabasia - czy ja,wiem czy pech. Szybko poszlo

Anulka trzymam kciuki!

Natasza na wywołanie idziesz czy cc?

Ja zdycham na kanapie, łzyi ciekną na równi z katarem ehhh, mloda robi rozpierduche a maz sprząta kuchnie. Pyta mnie co moze zeobic, zeby było mi lepiej to mowie, ze łazienkę hahahaha :-D Zapowiedział, ze dzis bedzie skakał nade mną i spełniał zachcianki. Nie dziwie mu sie..przed chwila spojrzałam w lustro :szok:

reklama
Lei jeszcze nie wiem co zrobią to zależy od wyników przepływów i ciśnienia i podejmą decyzje czy czekamy czy cc czy wywołują nic jeszcze nie wiem dokładnie ale podejrzewam że coś się ruszy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry