reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Chłop robi placki ziemniaczane....... O matulu...... Jakby co najmniej torta na 5 pięter robił......

Natasza ja się poprostu boję. I tyle.

Tabasia no co 8 minut Haha... Lol.

Marela pycha :) mój anty truskawkowy... Ja go nie ogarniam już... Ale chyba sama se na ur zrobię taki....

Anulka weź przysiady w WC rób żeby nikt nie widział Haha albo masuj brzuch a najlepiej to zafunduj sobie przyjemność :D

Pochlonelam 4 tosty i pol koszyczka winogron. Masakra :D ciagle chodze glodna.
A propos przytulanek moj z poczatku tez przeciwny byl. Ale dal sie namowic :D jak pozycja dobra to brzuch w ogole nie przeszkadza ;)

Doli mi kazali przyjechac jak beda co 10min :)) a Ty w domu jeszcze siedzisz? :D

Nic mi sie nie chce,mialsm sie pouczyc ale...leze na sofie i gapie sid w tv...

Aylin co zrobilas jak odeszły ci w sklepie bo ja się właśnie o to boje
poprosiła o mopa :D

:-D

Upatrzyłam sobie dwa wózki. Pierwszy roan marita a drugi bebetto holland (ta nowa wersja z 2014/2015). Pierwszy ma ten plus, że nie posiada skrętnych kół (dla mnie to zaleta) i - mimo wszystko, wózek wydaje mi się być stabilniejszy. Ale bebetto ma lepszy koszyk na zakupy i jest lżejszy. Powinnam któryś do jutra wybrać, żeby zdążyli sprowadzić. Całą noc śniły mi się te wózki i nadal nie wiem.. :/

I jeszcze mam pytanko odnośnie nawilżaczy powietrza. Niestety mam bardzo suche powietrze w mieszkaniu, szczególnie w sypialni. Ja i mój Mężczyzna się męczymy, szczególnie przy mrozach, a co taki dzidziuś będzie przechodził. Może któraś z Was takim dysponuje i może polecić przy małym dziecku?

skrętne koła zawsze możesz zablokować i już skrętne nie będę :P ot taka mała rada :)

Nawilżacz mam jakiś prosty zwykły i nie wiem, czy one się specjalnie jakoś różnią... jak kupowałam to się zbytnio nie zagłębiałam, po prostu kupiłam taki jak na allegro w czołówce (najwięcej sprzedanych) się znajdował. Ok. 80 zł. kosztował.

Co do wózka.... weź Jedo FYN 4ds :) ot taki kompromis między Roan Marita a Bebetto Holland :)

Ma duży kosz na zakupy jak Bebetto, a wygląda podobnie jak Roan :D

Tabasia ja jak się kąpie to trzymam rękę przy dziurze zeby poczuc opór wody. Gdyby ci się saczyly to jak wyjdziesz to będą dalej lecieć ale jak chlusna wszystkie od razu to gorzej.
no Tabasia będzie wiedziała, jak jej wody w wannie odejdą, bo od razu poziom wody w wannie wzrośnie :)
:-D

Muminek ja już tam dawno patrzyłam hahaha ale to co wrzucają przerosło mnie :D

Kurcze ale mam twardnienia... Masakra... Krzyże bolą też -_-

ktoś ze znajomych mi ostatnio do You Tube'a linka przesłał, jak ludzie wrzucają filmiki z wyciskaniem krost ! Ale takich wielkich na pół pleców.
Obejrzałam trochę i myślałam, że się zrzygam ... :/ ale ludzie mają pomysły.... myślę, że pewnie jak robią "2" to też wrzucają na YT, ale sprawdzać nie chcę :/
:baffled:

Mam Rozwarcie na 3 cm. Gotowość porodowa jest. Tylko dzisiaj skurczy brak :(

o kurde, a oxy nie mogą podać ??
trzymam kciuki !!!!

przez całą ciążę ani razu nie brałam kąpieli, bo lubię bardzo gorące a nie wolno.
ja tylko na początku się pilnowałam z gorącymi kąpielami.
Nawet dziś rano sobie zaserwowałam, taka ciepła że wyszłam z wody czerwona jak burak... :/

Chce wziac ciepla kapiel (strasznie lamia mnie kosci) czy w razie odejscia wod zauwaze to? Boje sie bo mam tego gbsa i musze od razu po odejsciu wod w szpitalu sie pojawic bo antybiotyk musza podac. A jak wody odejda np w wannie i sie nie zorientuje to nie chce narazac malej...
zatkaj sobie dziurkę bananem, żeby wody nie odeszły w wannie :)

Obudziłam się, a tu znowu nic:-P. Jednak dziewczyny wzięły sobie do serca i w weekend nie ma porodów.
Ja jakieś schizy od wczoraj miałam, że mała się malutko rusza. Na wieczór, praktycznie wogóle nie było tańców, a ostatnie wieczory wyłam jak mi przez szef o operacji chciała wyskoczyć. Dziś od kąd się obudziłam czekałam z wytęsknieniem na jej ruchy, i na początku cisza, ale teraz zaczęła skrobać. I ufff, uszło mi powietrze :-P
i tak źle i tak niedobrze, weź tu babie dogódź :P

ja byłam dziś milion razy w wc w nocy:/ juz nie wiem czy to zapalenie pęcherza czy młoda uwielbiajaca przytulać się do mojego pęcherza:/
ja dziś wyjątkowo chyba z 5 razy na siku wstawałam, ale to dlatego, że staram się dużo pić, herbatki z miodem i cytryną itd... do oporu. :(
i jeszcze mała do mnie przyszła i się wierciła całą noc :/

Marela, przepiękne arcydzieło !!!
Aż szkoda kroić i zjeść :(

Jejuuu jak mnie gardło boli!! To jest chore!! Zeby człowiek przez bol gardła spać nie mógł!! Wczoraj paracetamol wzięłam w nocy a i tak nie mogłam zasnac, dzisiaj przed snem no i juz mam pospane nosz ja pierdziele!! Kiedy to przejdzie??!! Jeszcze mnie nos boli i głowa...
witaj w klubie :/ zatkany nos, ból gardła, temperatura, ból mięśni, ból brzucha przy kaszlu, aż plecy bolą, uczulenie od Apapu (krostki swędzące) i ból baniaka...
kto da więcej ?
:/
kurde, kiedy to się skończy... ja się nawet nie nadaję rodzić teraz, bo siły na nic nie mam, a gdzie tu przeć :/

Aylin, śliczne dzięki :)
:-):-):-)

Mam nadzieję, że w poniedziałek rano paczkę mi listonosz przyniesie :)
Kupiłam 1 kg. :)

Nataszka, nie no wiadomo, jak są problemy z ciśnieniem czy cukrem to nie ma na co czekać, 3 kg to już wystarczająca waga do wyklucia się :)

Ale mówię tak, bo dziewczyny mają jeszcze 3-4 tyg do terminu, a chcą już rodzić ;)
Ja w pierwszej ciąży jak się nastawiłam na poród równo w 40 tc. (bo tak się z moim lekarzem umówiłam) to nawet żadnych przepowiadających nie miałam, tylko w dzień umówionego porodu skurczy dostałam. Jednak jak coś siedzi w głowie to często się sprawdza... choć teraz troszkę szybciej bym chciała urodzić... w bluzy sprzed ciąży się już nie mieszczę :( łażę jak kaczka, ogólnie czuję już to zmęczenie ciążą :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry