• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
dzien dobry
ja tez dzisiaj slabo spalam przez ten katar :(
ale przynajmmniej nie musze siku wstawac w nocy :)

ja dzisiaj wizyta ale dopiero na 17,20

Magda super te twoje opowiesci z porodowki i polozniczego normalnie az mi sie chce mala przytulic

hej

im bliżej godz 0 tym ja lepiej śpie :szok: 9 godz nieprzerwanego snu na siku:szok::szok: nic nie boli, nic nie dolega czyli...schiza za.....5...4..3..2..1....

Myla jaja sobie robią w tym szpitalu hahaha, moja koleżanka jak była po terminie to jeżdziła co 2 dzień na ktg raz a nie 2 razy dziennie... :/ przecież jak się grota otworzy to otworzy chyba 100 km do szpitala nie masz...

Anulka dramat!!!!!!! a mama nic zdziałać nie może??? oksytocyne by Ci dali i by poszło a tak to czekasz i guzik wiesz :/

Magda Miki jest cudny!!! też rozważałam to imię, ale P był na nie.. taka pyzunia z niego :D :D u mnie cc wypada na ten sam dzień co u Ciebie :D super, że się tak dobrze czujesz..

a reszta dziewczyn, które już urodziły??? wszystko ok ?? tylko nie mówcie, że to koniec z bb , że czasu brak :-D:-D

kciuki za wizyty dzisiejsze!!!!

Karina, Babydust, Dygotkaa trzymam kciuki za Wasze wizyty:)
Doli może to panika tak działa na twój sen? wiesz, jesteś tak już zmęczona, że organizm zbiera siły na dalsze ataki paniki podczas snu:):):)

Dzień dobry,

Madzia śliczniutki ten twój synuś.

Doli tylko nie schizuj :P Może rzeczywiście jak pisze muminek - organizm ma dosyć i zbiera siły dlatego się nie budzisz :P

Karinka, Dygotka, Babydust - kciuki!!!!

Babydust czekam na wieści od Ciebie bo ja już gina do porodu nie zobaczę a idziemy łeb w łeb :)

Myla a co u Ciebie?

Ja dziś o dziwo też dobrze spałam. Wstałam tylko 2 razy. Ale zanim zasnęłam moje dziecko tak mnie skopało że się popłakałam. Pierwszy raz aż tak bolało... całe szczęście chyba pod wpływem perswazji tatusia uspokoiła się i kopniaczki były "standardowe"

Dziś ładny dzień. Mam zamiar iść ogarnąć trochę na cmentarzu u mojej pierwszej córeczki. Może jak się zmęczę to coś u mnie ruszy. No i od jutra ponowne sprzątanie chaty. Muszę się czymś zająć to czas szybciej upłynie.

Melduje sie w dwupaku :)
Nocka spokojna,mloda nie planuje wtjsc w najbluzszym czasie wiec chyba sie umowie na sobote do ginki zeby zobaczyc co i jak. Nawet wczorajsze spacery na nia nie zadzialaly... no nic. Musimy czekac.

Dzis jeszcze troche posprzatam,choc juz nie wiem co :/ aaaaa nudzi mi sie :/

Magdalena sliczny jest :) i ciesze sie ze tak dobrze sie czujesz po cesarce.

Karina kciuki za dzisirjsza wizyte!!

Olusia i jak?

Muminek bo to tak jest ze najpierw masz zakaz wszystkiego zeby dziecko za predko nie wyszlo a jak juz mozesz to bobo siedzi :D

Doli nie panikuj :P jak czop??

Marela od 3? Masakra.

Babydust zdrowka!!

Dygotkaa Ty kiedy masz cc?

Myla jak tam? Urodzilas??

A Ty Anulka??

Margo znam ten bol

reklama
Magda sliczny twój mały i dobrze ze szybko masz pokarm, ja się zastanawiam cały czas jak to u mnie będzie po porodzie i jak sobie poradzę z kamieniem. Dla mnie wszystko to nowość. Oby szybko i ladnie ci się rana goila :) widać ze Cie szczęście ogarnęło :) aż się miło czyta jak piszesz :)

Karina Babydust Dygotka kciuki za wizytę

Widzę ze nie tylko ja chce ciągle coś robić czy sprzątać ;)
Pogoda dziś faktycznie ładna ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry