reklama

Kwietniowki 2015

Kerna dzieki mysle pozytywnie choc czasami mnie przeraza kolejne usg nie moge zapomniec widoku z usg z marca kiedy zapadl wyrok usg dali mi ,, na pamiatke,, schowalam gleboko by nie patrzec...
Chba nie bede spokojna i nie bede w pelni sie cieszyc poki nie poczuje ruchow..... dobrej mysli chce byc dopoki mnie mdli bola piersi to nie panikuje

Lei u mnie to samo mdlilo caly dzien juz chcialam przytulic porcelane... zapomnialam napisac ze lekarz kazal mi brac ostatni listek duphastonu ale ja mam opory straszne :( ze wzgledu na tego krwiaka i wogole jak mi nie przepisze mam luteine i to bede chyba brala raz dziennie nie zejde tak szybko z progesteronu niby dobry lekarz ale ja mam inne przeczucie ze z tym nie ma racji

reklama
Jaga spokojnie. Pamiętaj, ze to wszystko jest w naszej głowie i nic złego sie nie dzieje :rofl2: szerokiej drogi i spokojnej podróży! Baw sie dobrze :tak:

W końcu przespalam noc! :-D

Asiulka masz przestac brac dupka teraz ? faktycznie szybko :/ gdy krwiak dalej jest ? ja bralam do 16tc mimo ze krwiak sie wchlonal ok 12tc
a od 20tc i tak bralam zastrzyki z kaprogestu czyli tez progesteron
teraz tez dostalam recepte na kolejne 2 op wiec tez wyjdzie mi ze do 15-16tc bede brac

Ostatnia edycja:
hej

u mnie znowu kłótnie normalnie nie wyrabiam z nerwami a mąż zamiast się zamknąć to musi dyskutować :angry:

babydust super wow jaki duży maluch! :D mnie też krzyz boli :/

Karina powiedzieliśmy wczoraj jeszcze, ucieszyła się bardzo ale wiem, że napewno łatwo jej nie jest

Lei nie, nie pisałam nic wcześniej ;-) chyba instynkt macierzyński znowu się odezwał ;-) no i na teraz i na już! ;-)

Jaga na teraz nieznoszę jeździć :/ denerwuje się strasznie a w dodatku moje głupie auto drga moim fotelem i czuje wibracje :eek::eek: jak na fogtelu do masażu

nadzieja ja 2x1 tab 50 mg

luteina 2x1 100 mg

ja wysiadam ;/ wczoraj to ja sie popłakałam z tych mdlosci;/ jeszcze rano daje sie jakos wytrzymac ale wieczorem to masakra jakas. Na zlosc nie moglam wywolac haftowania;/

Co ja bym dala zeby moc pracowac. Normalnie juz mam dosc , nuda ze szok, nie mam sily na nic. Geby nie ma do kogo otworzyc tyle co jak zaprowadze i odbieram synka z przedszkola. :no:. Nie mam sily nawet ogarnac chalupy gdyby nie M to chyba była by tragedia ;/

Marela witaj w klubie :(

U mnie to samo, mała lata samopas aż mi jej szkoda bo nie mam siły jej zabawiać ani uczyć niczego... :(

Wieczorne mdlosci sa najgorsze, mnie taki wkurw wtedy bierze :angry:

Ja nie mam problemów z jazda, uwielbiam prowadzić, w ciazy z córka jeździłam sama do Wrocka czesto i potem po porodzie jak buła malutka a maz musiał pracować a dziadków (moich rodziców) trzeba było odwiedzić :-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej,
ja nie biore wiec nie pisze ile :)

Moja niunia dzis pierwszy raz w żłobku. Byłam odprowadzic - przeszło bez płaczu :)

Co do prowadzenia auta - bardzo lubie. Mąż smieje sie ze w zwiazku z tym iz teraz znów dłuugo pić nie bede to sobie umości leżankę z tyłu, wstawi kino domowe, barek i razem z niunia moga podróżować :)

W ogóle to ja chce urlooooooop

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry