reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Lakara trzymam kciuki za Ciebie i dzidzię. Oby wszystko skończyło się dobrze.

Myla mam tak samo z tym bólem przy kichaniu. Teraz przed kichnięciem staram się ułożyć tak, żeby nie zabolało ;-)

No i wróciłam ze szpitala, jeszcze nie potwierdzili. Na usg nie mogli znalezc serca, i ma 6mm, liczy ze jestem w 6 tyg ciazy, lekarka pytała pare razy czy na pewno jestem 11 tygodni, pokazuję zdjecie scan kiedy robiono w 8 tyg i wtedy 8 mm i tez liczy 6 tygodni. Więc pewnie wtedy juz obumarło, a łozysko az do dzisiaj nadal trzyma w brzuchu. boli ale nie tak bardzo, i malutkie plamienia. Lekarze nie mogli nadziwic bo jak to mozliwe ze utrzymałam obumarłą płodu jeszcze az 5 tyg. Moze wiecie czemu nie poroniłam wtedy ?

Lakara trzymam ki za Ciebie i dzidzię. Oby wszystko skończyło się dobrze.

Myla mam tak samo z tym bólem przy kichaniu. Teraz przed kichnięciem staram się ułożyć tak, żeby nie zabolało ;-)
Witajcie caly czas was czytam z tel ale tam nie jestem zalogowana a niestety hasla zapomnialam na ipadzie mam automatycznie wiec tylko z ipada moge odpisywac. Wlasnie jesli chodzi o to kichanie Jejuuuu myslalam ze umre jak kichnelam tak mi szarpnelo brzuch ze strasznie zabolalo teraz sie kichac boje przed kichnieciem lapie sie za brzuch odrazu minimalizuje wyrzut brzuchola heh

No i wróciłam ze szpitala, jeszcze nie potwierdzili. Na usg nie mogli znalezc serca, i ma 6mm, liczy ze jestem w 6 tyg ciazy, lekarka pytała pare razy czy na pewno jestem 11 tygodni, pokazuję zdjecie scan kiedy robiono w 8 tyg i wtedy 8 mm i tez liczy 6 tygodni. Więc pewnie wtedy juz obumarło, a łozysko az do dzisiaj nadal trzyma w brzuchu. boli ale nie tak bardzo, i malutkie plamienia. Lekarze nie mogli nadziwic bo jak to mozliwe ze utrzymałam obumarłą płodu jeszcze az 5 tyg. Moze wiecie czemu nie poroniłam wtedy ?
Lakara bardzo mi przykro u mniebylo to samo dzidZiol wymiary mial mmarne o 2 tygodnie mniejsze i prawie nie rosl mialam plamienia po czymna usg niby bylo ok ale wtedy juz musialo serducho wolniej pikac za tydzien dostalam znowu plamienia a w szpitalu na izbie czekalam godzine na przyjecie az wkoncu dostalam wiekszych plamien okazalo sie ze nosilam tydzien obumarly plod serceprzestalo bic. Musialas miec duze stezenie progesteronu w organizmie dlatego utrzymywalo ciaze jeszcze...

reklama
Lakara, ciężko cokolwiek w takiej sytuacji powiedzieć...Trzymaj się ciepło...

Doliores - pomaga mi na cerę no i smakuje bosko...

Myla - tez tak mam przy kichaniu, za każdym razem boje się kichnac, ale skoro więcej z nas tak ma, to musi być to chyba normalne...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry