reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Witaj mmona2

Jestem po wizycie "serduszko puka w rytmie czacza" :tak:. Lekarz powiedzial ze w 8 tygodniu i 6 dniu jestem, dzidzia ma 2cm i 2 mm.
Tak sie wzruszylam ze sie poplakalam:zawstydzona/y:, jakos nie widzialam serduszka wiec gin podglosnil i bylo slychac a potem fasolka ruszala raczkami i nozkami.

Ale radocha.

Musze poszukac taki chinski kalendarz, mnie nie muli wiec niby chlopiec, ale moja mame ani przy mnie ani przy bracie nie mulilo wiec nie wiem.
A wy chcecie sie dowiedziec przed porodem czy niespodzianke wolicie.

Grunt zeby zdrowe bylo, o to sie tylko modle

Napisalam na zlym watku wiec jeszcze raz:

Czesc Dziewczynki.

Nie pisalam bo weekend szalony. Dalej mnie mdlosci mecza, zaczela sie rwa kulszowa i zaparcia :(

Dzis probowalam znalezc serduszko (mam detektor) ale chyba jeszcze za wczesnie. Sprobuje za tydzien.

Lakara tak mi przykro :( w Irlandii tak samo nic nie dadza na podtrzymanie do 12tc bo to u nich selekcja naturalna... a pierwsze i jedyne usg robia okolo 20tc. Co kraj to obyczaj. Ja ciaze prowadze u polskiego gina.

Karina 34 - Hej:)
Termin 27 kwietnia A ty?

Ja mam na 13.04 , ale bede miala cesarkę 10-14 dni przed terminem ze względu na wcześniejsza ciąże.
Fajnie ze do nas dołączyłas :-)

Kuklaki - gratuluje ♥️♥️♥️ :-) -super
Takie cos to wspaniałe przeżycie
Ja bede chciała wiedzieć co bedzie , ale jak juz wspomnialas - najwazniejsze zeby było zdrowe ... I tez sie o to modlę ...

Olusia wyszlas juz ze szpitala? Jak sie czujesz?
Z zaparciami jakos daje rade na razie gorzej z rwa :)) ta to czuje ze mi nie odpusci do porodu...

Kuklaki super wiesci :)

Mmona witaj

Dziewczynki piszcie terminy w drugim watku. W weekend dopisze ;)

reklama
Lei magnez na zaparcia, tego nie wiedzialam.. jednak czlowiek uczy sie
caly czas ;-)

Tabasia tak dzis wyszlam z zaleceniami i lekami m.in czopki bo tabletki moga nie dac rady.. podkurowali mnie i jest lepiej. Ciekawe jak teraz bedzie.. ;-) dalej leki musze brac.. dzis tez byly wymioty ale mniej zdecydowanie.. mysle ze leki dozylne dzialaly.. zobaczymy jak na czopkach bedzie... ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry