reklama

Kwietniowki 2015

Wybieram się jutro rano na IP żebrać o KTG, trzymajcie kciuki :P. Przez to moje stare łożysko muszę bezwzględnie robić je co tydzień, a nie było już miejsc na po świętach :angry:. Kazano mi właśnie iść na IP i powiedzieć, co i jak, ale obawiam się, że mogą robić mi problemy... Jak będzie urodzaj i 10 rodzących, to przecież nie będę im kolejki blokować, więc mogę tam siedzieć do usranej śmierci...Bosko. Muszę zaopatrzyć się w coś do picia i coś słodkiego, żeby jakoś przetrwać :P.

reklama
Mila znam to uczucie jak cycki rozsadza :-/ w szpitalu juz nie chciałam odciągać ale z piatku na sobotę zrobiły się jak kamienie i bałam się zapalenia i przeprosiłam się z laktatorem ;) i tak się nasza przygoda zaczeła ;) nie wiem jak długo to potrwa bo podobno jak się dziecka nie przystawia to pokarm zanika jak to jest?
Ile razy dziennie ściągacie?? Bo ja 3 razy i za każdym razem ok 120-140ml nie za żadko ściągam ?? Jestem leniwa i w nocy odpuszczam :-/

Szaj gdzie nie było miejsc? U lekarza? Czy w szpitalu?

Moze Ci sie trafi, ze nikogo mie bedzie...

Ja tez jutro jade na ktg do szpitala..

Kuklaki moze to taki fenomen jak z odnawialnym czopem Doli? :confused: Czyli od 3 dni odchodzą mi wody :-D

Ja ściągałam jak czułam, ze mi sie cycki napełniają. Ogolnie z laktatorem sie super dogadywałam heh takze ściągałam całkiem długi czas, córcia potem zapomniała jak cycka doić i miałam batalie z nia ale udało mi sie i karmiłam na przemian, poza domem cyckiem a w domu rożnie, czesto odciagalam i ktos inny karmił.

Lei no ja z moim laktatorem przeprosiłam się ;) i teraz super się dogadujemy ;) i jestem z niego mega zadowolona ;)

Też miałam taki czas że się bardzo pociłam..a teraz jest mi zimno i bardzo popuchnięte mam stopy czego nie miałam całą ciąże:-/

właśnie moja mama znalazła informacje ze dziś są imieniny Kornelii- mam cały czas dylemat co do imienia ale jakby się maupiszona dziś urodzila to może to byłby znak żeby ją tak nazwać? ale jak na razie nie ma żadnych znaków - no chyba ze w trakcie kąpieli odeszły mi wody ale o tym nie wiem. możliwe to w ogóle?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry