• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Asiorek pedzisz do szpitala?

Ja tam nie mogłabym masować sutow, bolą mnie jak cholera, mleko cieknie lol a jak dotknę to stają

Hehehehe

Teście poszły, idę myć dupkę i do łóżeczka

reklama
Anemonne a czemu myślisz że masz za mało pokarmu? Musisz małego dokarmiać?

Natasza no ja dopiero dziś zaczęłam odciągać bo (.)(.) bolą i wylewam a małego przystawiam normalnie. I tylko tyle odciaganie żeby mieć ulgę.

Doli jak wizyta teściów się udała?

Matik my w Bcn 6 lat a wcześniej w Maladze 2. Noooo becikowe niezle nieźle. Szkoda że zlikwidowali :(

Pat, myślę, że Twój też nie będzie chciał Wojtusia powierzyć matce, jak będzie po %, więc chyba możesz być spokojna :)

Natasza, ja z Małgosią już wychodziłam tak do 3 godzin - jechaliśmy na zdjecie szwów, a potem szybkie zakupy przedświateczne, wczoraj do teściowej, jutro tez wychodzimy i zabieramy ją ze sobą. Na wszelki wypadek zabieram pampersy i butelkę, ale do tej pory wyrabialiśmy się między karmieniami.
Jak się dziecka nie przystawia, to pokarm powoli zanika, ale jeśli ściągasz laktatorem, to nadal laktacje pobudzasz.

Szaj, o jakie blokowanie kolejki chodzi? ktg na oddziale masz mieć? u nas kobiety z zewnątrz ktg mają obok izby przyjęć, na dole, nikomu nic nie blokują. Może u Ciebie też tak jest?

Milia bo takie bomby były a teraz takie miękkie się zrobiły :) jak odciągnie i dam z buteleczki to chociaż wiem ile zjadł a jak sobie takie miękkie zasysa to nigdy nie wiem :/ ale fakt że im cześciej odciągam tym wiecej sie robi, tylko czasem leń mnie dopada

Natasza 3 razy tylko odciagasz?? I tyle pokarmu?? Wow! Tez bym tak chciala :)
Ja tez ze 3 razy tylko bo w nocy to mala nakarmic i spaaaac.... no i ledwo 20ml :(

I wiecie co? Moje malenstwo wie najlepiej jak czesto i jak duzo ma jesc. Budzi sie co 3.5-4h sama i raz zje 50 a raz 70ml. Nie wmuszam w nia co 3h bo to bez sensu tym bardziej ze zoltaczka juz prawie przeszla.

Kupki sie unormowaly,pepuszek zaschniety,jutro powinna byc pielegniarka to jej pokaze.

Mila juz kiedys pisalam ale powtorze - uwielbiam Hiszpanie :) na stare lata moze tam zamieszkam. Szkoda ze mojego m firma nie ma tam oddzialu bo na pewno bysmy wyjechali ;)

Myla,Lei i reszta wspolczuje takiego oczekiwania... masakra!!

Doli Ty juz za niedlugo masz cc. Ale zlecialo :)

Pat rodzisz nie rodzisz? :P

Tak Natasza na mnie za 3 razem smoczy jad zadzialal :)) mowilam ze m ma jakis wyjatkowy jad :))

Cos jeszcze mialam pisac ale zapomnialam...

Ostatnia edycja:
Pat no ja juz mam taka sytuacje..jutro ściągnięcie szwów a m w pracy i nie wiem co zrobię. I za dzien mam termin w usc na 8 rano!! A tata do mnie to zostawisz go mamie i pojedziesz..ooo nie !! Dzwonie tam jutro da sie termin zmienić a jak nie to m urlop wezmie..

Przygotuj się na kolejkę w USC. Na tę samą godzinę (co pół h) mają po 3-4 osoby. Są też opóźnienia. Jakbyś tam chciała zmieniać termin, to - jak się ostatnio dowiedziałam - nie da się... Po prostu trzeba wtedy przyjechać i liczyć na lukę (niemożliwe), albo, że ktoś Cię wpuści... Tak czy inaczej, o tyle dobrze, że masz na 8 - inaczej to byś mogła czekać nawet godzinę na swoją kolej ;)

I świetny pomysł z wanienką i ławą. Dzięki za podzielenie się pomysłem :)

reklama
Tabasia, jak Małgosia zje więcej i ładnie spi, to też od razu po 3 godz. jej nie wybudzam, zazwyczaj wtedy właśnie sama sie budzi po 4 :) a w nocy dziś 6 godzin przespała.
super, że wszystko się unormowało :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry