reklama

Kwietniowki 2015

reklama
DobraDziewczyna, który Ty masz tydzień, że dzidziol taki wielki ???

No to trzymamy kciuki !

W szpitalu lub na stronie www szpitala na pewno jest lista, jakie badania wymagają, listę wyprawkową też na pewno na stronce mają.

A wyniki GBS masz ? Bo jak nie to i tak już nie zdążysz zrobić...
A czemu na czczo ? Idziesz na CC ?

dzisiaj lekkostrawna dieta i jak życ?! jak już nutelle opyliłam a teraz kanapki z serem, bo takie light są przecież :/

Szaj hahahahaha zawsze możesz zrobić mini truchcik przed wejściem na ip i ciśnienie cudnie wzrośnie :P :P to jak? jedziesz? czy dziś tylko sataga? :P
jak pobiegnie na IP to będą lepsze efekty, a nóż urodzi w wejściu ? ;)

Ja pp wizycie, gin określił mnie jako tykajaca bombe na beczce z prochem :-P. Wyszło mi tylko wysokie ciśnienie, najpierw 150/80 i na drugim pomiarze 140/80. Rozważam podjechanie na IP i podkoloryzowanie sytuacji, może mi poród wywolaja :-P jestem juz w desperacji :-P
jedź, nie męcz się już !

No wiec czopo żelek zavarwiony na brazowo-czerwono.
A skurczy prawie nic. Tzn na ktg wyszedł 1 przez pól godziny....
ja też dziś Haribo z siebie wydaliłam, ale biało - żółtawy :/

Tak czy inaczej, to tylko kwestia czasu :P Ale jeśli męczycie się z takimi objawami, jak ja, to współczuję ;) Te ostatnie dni są naprawdę ciężkie.
hehe, skąd wiesz, że OSTATNIE ?
Może jeszcze dwa tygodnie przed Tobą :)
;)

Madzia 3330 i 55 cm

Załączniki

• 1428574996918.jpg
    1428574996918.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 95
Jeju już 12, a ja ciągle w wyrze i nie chce mi się wstać. Koleżanki z pracy chciały mi zrobić prezent dla dzidzi, bo ostatnio pożaliłam się, że brak mi ciepłych ubranek typu kombinezonik kurtka bo, moja pierwszadzi dzidzia w lecie sie rodziła, i ciepłe ubranka mam takie na pół roku, a niestety, pogoda nie rozpieszcza i dzwoniły, że mają dla mnie kurteczkę i ciepłe skarpetki :-D. Tylko musze się zebrać i je odwiedzić. Może jutro to zrobie.:-)

Dobra Dziewczyna ło matko 4,4??? szacunek!! to chyba cc? :D

może badania przed cc - krzepliwość, elektrolity, ew, glukoza, morfologia i mocz

No duży, przez dwa tygodnie przybrał 700 gram (WTF? ) gin powiedział ze na razie nie ma mowy o CC, po pierwsze wg niego jest wszystko w normie a po drugie ja nie chce CC, mówił jeszcze że CC zrobią dopiero jak nic nic nie będzie się posuwac do przodu i jak by Mały miał ok 5 kg, wiec na razie jest tylko mowa o naturalnym porodzie

Dobra dziewczyna mój też teraz przez 2 tyg przybral 600 gr a to było tydz temu usg..więc już ma wiecej, ale znacznie mniej niż twój

u nas w szpitalach jest tak, że powyżej pewnej wagi jest cc, zwłaszcza jak to 1 dziecko,nie wszędzie oczywiście, ale coraz więcej normalnych lekarzy..

5 kg? :szok::szok:
no to teraz w szoku jestem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry