Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak pobiegnie na IP to będą lepsze efekty, a nóż urodzi w wejściu ?dzisiaj lekkostrawna dieta i jak życ?! jak już nutelle opyliłam a teraz kanapki z serem, bo takie light są przecież :/
Szaj hahahahaha zawsze możesz zrobić mini truchcik przed wejściem na ip i ciśnienie cudnie wzrośnie![]()
to jak? jedziesz? czy dziś tylko sataga?
![]()
jedź, nie męcz się już !Ja pp wizycie, gin określił mnie jako tykajaca bombe na beczce z prochem. Wyszło mi tylko wysokie ciśnienie, najpierw 150/80 i na drugim pomiarze 140/80. Rozważam podjechanie na IP i podkoloryzowanie sytuacji, może mi poród wywolaja
jestem juz w desperacji
![]()
ja też dziś Haribo z siebie wydaliłam, ale biało - żółtawy :/No wiec czopo żelek zavarwiony na brazowo-czerwono.
A skurczy prawie nic. Tzn na ktg wyszedł 1 przez pól godziny....
hehe, skąd wiesz, że OSTATNIE ?Tak czy inaczej, to tylko kwestia czasuAle jeśli męczycie się z takimi objawami, jak ja, to współczuję
Te ostatnie dni są naprawdę ciężkie.
. Tylko musze się zebrać i je odwiedzić. Może jutro to zrobie.:-)Dobra Dziewczyna ło matko 4,4??? szacunek!! to chyba cc?
może badania przed cc - krzepliwość, elektrolity, ew, glukoza, morfologia i mocz