Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej. Byłam u maej i slicznie leży be rurek i się rozglada ,zrobili mi nadzieje ze moze przyjdzie niebawem a tu przyszła pani dr i mówi ze mala badania miała i czekają na wyniki,wtedy zapadnie decyzja czy będą jej robić rentgen płuc i ogółem ze spodziewają się infekcji ze wzgledu na przebieg ciąży wiec jak się potwierdzi to wprowadza antybiotyk
Muminek ty piszesz a Pat sie nie odzywa.... Moze nas porzuciła?
Aylin ja będę ostatnim muszkieteremtylko nie miałam weny na pisanie. Łapią mnie takie doły ostatnio
i na M się wyzywam ale mnie wkurza bo że tak powiem jego ojciec pożyczył nam kasę i ja głupia myslalam ze bezinteresownie...miałam nadzieję że się domysla że ja zaraz rodze ale u niego nic nie ma bezinteresownie i pewnie do porodu i po porodzie będę siedziała sama w domu ciągle bo M musi się "odwdzięczyć"...a mnie siedzenie w domu dobija kompletnie i tylko siedze i rycze..gdybym od razu wiedziała o wspanialomyslej "bezinteresownosci" M ojca to bym się w życiu nie zgodziła na pożyczkę...to teraz mam
Myla mam nadzieję że badania wyjdą ok i malutka będzie z Toba !:*
Doli dajesz radę widzę !dzielna dziewczynka !
;*