reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

oltoma,
czasem hemodupki są tak duże już podczas ciąży, że w czasie porodu i po niewiele się zmienia.. Co najwyżej bardziej dokuczają. Ja staram się chociaż trochę je zaleczyć, bo że całkowicie znikną - już nie uwierzę ;(

sharmota,
odezwij się jak najszybciej, bo każda tutaj się już niecierpliwi z Twojego powodu ;)

reklama
To ja sie ustawiam jako nastepna w kolejce bo tez mam termin na jutro :)
U mnie ktg wykonuje sie od 30tyg ciazy co wizyte, od 38tyg wizyta jest co tydzien a od 40 czyli u mnie od jutra co 2 dni...zobaczymy co powie lekarz bo niewiem ile mozna przenosic. Czuje ze jak nie wywollaja to maly wcale nie wyjdzie :)
Myla ja z pierwsza corka bylam.w.szpitalu przez zoltaczke 5 dni i przez te wszystkie noce wyla non stop, doslownie bez przerwy...tylko mamusie obok spaly z dzidziami.spokojnie a ja marsz od drzwi do okien i tak w kolko do rana...ALE...jak wrocilysmy do domu to niewiem co sie jej stalo ale spala pieknie, tak pieknie ze to ja czasem musialam ja budzic na karmienie :) takze nie trac nadziei, wszystko sie odwroci :))

Myla wspolczuje z karmueniem i 2!! Ja poszlam dopiero w domu po czopku na hemodupki.

Pat bidoku...

Sharmota hop hop...

Oltoma czyzby brzuszek opadl? ;)

Karina a co z tym brzuchem Ci sie dzieje??

Kuklaki i Ty tez sie meczysz...

Aylin jaka historia z Tysia? Pisalas ze z Jagoda tak sami bedzie?

Szaj moze w czwartek cos konkretnego sie dowiesz. Ja po igraszkach skurczy tez nie mialam.

Asiatipl tule :*

Lece mlodziez nakarmic ;)

Pat,
mnie farmaceutka poleciła dwie inne, bezpieczne dla kobiety w ciąży. O tym procto-glyvenol słyszałam, czy to jest na receptę?

Nie to jest bez recepty. Ale konsultowałam w szpitalu i jest juz dozwolone. W ulotce jest strasznie opisane stosowanie w ciąży bo napisane jest to tak że zrozumieć można żeby stosować wtedy kiedy dobro matki przewyższa dobro dziecka :p ale lekarz mówił że na tym etapie można ale tylko tyle ile zalecone. Mi bol przeszedł niemalże od razu a hemodupek stopniowo się zmniejszał i po niecałym tygodniu zniknął całkowicie. Tylko ja używałam w maści nie w czopkach

Mi ginka powiedziała, że jak jest źle to można ten procto-glivenol stosować i w czopku i maści razem. Mi pomogło dosłownie w 2-3 dni.

Myla, czy ten album i niespodzianka to w zamkniętych? Bo ja nigdzie znaleźć nie mogę:(

Dziewuszki!

Moja sąsiadka chrapie gorzej od mojego meza, powiedziałabym na równi z moja tesciowa! :-D

Nocke przeżyłam choc wzięłam mloda na 3h do siebie i obudziłam sie z gołym cyckiem na wierzchu hehe.

Napiszcie co z Asiorem?

Myla u nas jest piwo słodowe (bezalkoholowe!). Mam nadzieje, ze Ci pomoże ten słód.

Ja sie cieszę, ze poszłam do szpitala i mnie wysłuchali z tym terminem bo równie dobrze mogli mi wywoływać do 2tyg po terminie bo mloda niby 3400 miała, przepływy i wody super (to akurat była prawda)..

Ostatnia edycja:
reklama
Aylin mój też dużo ulewa i nie ma więlszego znaczenia czy zje mało czy dużo :)
Doli dasz radę mój m chodzi do pracy dopiero od poniedziałku będzie miał urlop a ja sama w domu..i to od 5-17

Do góry