reklama
DobraDziewczyna
Fanka BB :)
Może sharmota nadal w szpitalu, a nie ma dostępu do neta i stąd brak odzewu.
DobraDziewczyna,
to faktycznie nieciekawie. Niby nie jest do końca ok, ale zwlekają z podjęciem decyzji. Tłumaczę sobie to w taki sposób, że lekarze to też tylko ludzie i starają się podjąć dobre decyzje i bez potrzeby nie ryzykować.. Ale z drugiej strony, skoro jest coś nie tak, to chyba lepiej od razu coś z tym zrobić..:/
Asia ja już jestem w 41+1 wiec myślę ze mogli by już zacząć coś robić tym bardziej ze ja nie chce CC a jak Mały będzie za duży to nie dam rady SN, mam nadzieje ze w końcu się coś ruszy
Wreszcie dotarlam do domu po wizycie.
Na KTG jakies tam skurcze wyszly ale polozna stwierdzila ze to tylko przepowiadacze, zreszta i tak ich nie czulam wiec zero przejecia...
Ale za to ruszylo rozwarciejest na 3 cm
No i pani ginekolozka sie pyta czy ma mnie zbadac delikatnie czy ma cos przyspieszyc, no to ja ze oczywscie poprosze wersje hardcore ;-) wlozyla swoje dwa grube paluchy, podobno to nie byl ten caly masaz szyjki tylko odkleila pecherz plodowy od macicy =-O stwierdzila ze moze jeszcze ew pecherz przebic ale to nie jest bezpieczne...
Troche krwi sie polalo i powiem wam ze pojawily sie skurcze i to nie byle jakie jesli chodzi o bol, tyle ze nieregularne a miedzy nimi Antosia niezle kopie...
Modle sie oby sie rozkrecilo...
Kina, no trzymam kciuki za rozkręcenie akcji!! &&&&&&&
Asia ja już jestem w 41+1 wiec myślę ze mogli by już zacząć coś robić tym bardziej ze ja nie chce CC a jak Mały będzie za duży to nie dam rady SN, mam nadzieje ze w końcu się coś ruszy![]()
Asia, no widzisz część szpitali już w tym czasie ma zwyczaj pomagać a część nie wiadomo na co czeka. Po co dziecko ma rosnąc w brzuchu jak już może przy cycu mamusi? Tylko kobieta niepotrzebnie się stresuje
Pat bidulko a Ty czekasz i czekasz.... Tak nas przestrzegają podczas ciąży żeby unikać tego i owego (i wcale tego nie mało) bo tyle przyspiesza poród a jak przyjdzie czas i każda robi po kolei to co miała zabronione i to jakoś przyspieszyć nie chce! I gdzie tu sens?
Dygotka dałabym ale opakowanie w domu mam. A ja jeszcze w szpitalu. Ale może mąż znajdzie to napisze.
Tabasia jezeli zacznie mnie brać przeziębienie to będę pic. I teraz po powrocie zamierzam bo starsza chora i boje się od niej coś złapać.
Matik ja miałam apke. I ona mierzyla. Nie co do sekundy.
Tabasia jezeli zacznie mnie brać przeziębienie to będę pic. I teraz po powrocie zamierzam bo starsza chora i boje się od niej coś złapać.
Matik ja miałam apke. I ona mierzyla. Nie co do sekundy.
ja juz nie raz slyszalam o historiach ze lekarz mowi ze bedzie wczesniejszy porod ze wszystko na to wskazuje a potem kobita sie przeterminowuje
u mnie tez dzisiaj polozna srodowiskowa byla ale nie miala ze soba wagi - mam przyjsc do przychodni w piatek na zwazenie malej oraz na zdjecie szwow
Dzisiaj obejrzala to sobie i zdecydowala sie jeszcze szwy zostawic - pewnie po tym naderwaniu jeszcze nie wszystko dobrze sie zagoilo
juz nawet balam sie zapytac jak to wyglada :/
ja magnez odstawilam cos kolo 36tc
Kina to trzymam kciuki bo jakis przestuj sie zrobil czas na nowego maluszka
u mnie tez dzisiaj polozna srodowiskowa byla ale nie miala ze soba wagi - mam przyjsc do przychodni w piatek na zwazenie malej oraz na zdjecie szwow
Dzisiaj obejrzala to sobie i zdecydowala sie jeszcze szwy zostawic - pewnie po tym naderwaniu jeszcze nie wszystko dobrze sie zagoilo
ja magnez odstawilam cos kolo 36tc
Kina to trzymam kciuki bo jakis przestuj sie zrobil czas na nowego maluszka
Aylin dzięki
A wogule dziwi mnie takie trzymanie kobiet pi terminie u mnie przy Antku jak wybił 41 tydzień to miałam się stawić w szpitalu i jak na usg wyszło dziecko 4600 to od razu cesarką z tym ze ja też zero rozwarcia i długa szyjkę miałam ale mnie nie męczyli ani dziecka
A wogule dziwi mnie takie trzymanie kobiet pi terminie u mnie przy Antku jak wybił 41 tydzień to miałam się stawić w szpitalu i jak na usg wyszło dziecko 4600 to od razu cesarką z tym ze ja też zero rozwarcia i długa szyjkę miałam ale mnie nie męczyli ani dziecka
reklama