Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może sharmota nadal w szpitalu, a nie ma dostępu do neta i stąd brak odzewu.
DobraDziewczyna,
to faktycznie nieciekawie. Niby nie jest do końca ok, ale zwlekają z podjęciem decyzji. Tłumaczę sobie to w taki sposób, że lekarze to też tylko ludzie i starają się podjąć dobre decyzje i bez potrzeby nie ryzykować.. Ale z drugiej strony, skoro jest coś nie tak, to chyba lepiej od razu coś z tym zrobić..:/
Wreszcie dotarlam do domu po wizycie.
Na KTG jakies tam skurcze wyszly ale polozna stwierdzila ze to tylko przepowiadacze, zreszta i tak ich nie czulam wiec zero przejecia...
Ale za to ruszylo rozwarciejest na 3 cm
No i pani ginekolozka sie pyta czy ma mnie zbadac delikatnie czy ma cos przyspieszyc, no to ja ze oczywscie poprosze wersje hardcore ;-) wlozyla swoje dwa grube paluchy, podobno to nie byl ten caly masaz szyjki tylko odkleila pecherz plodowy od macicy =-O stwierdzila ze moze jeszcze ew pecherz przebic ale to nie jest bezpieczne...
Troche krwi sie polalo i powiem wam ze pojawily sie skurcze i to nie byle jakie jesli chodzi o bol, tyle ze nieregularne a miedzy nimi Antosia niezle kopie...
Modle sie oby sie rozkrecilo...
Asia ja już jestem w 41+1 wiec myślę ze mogli by już zacząć coś robić tym bardziej ze ja nie chce CC a jak Mały będzie za duży to nie dam rady SN, mam nadzieje ze w końcu się coś ruszy![]()