reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kina wlasnie jestem w trakcie serii przysiadow hehe :) Powiedz mi prosze po jakim czasie od Twoich cwiczen wylecial ci czopek?:)
Jakie to jest zabawne co my wyprawiamy zeby tylko naklonic maluszki do wyjscia...szok hahaha Moj maz sie smieje ze nasze mieszkanie chyba nigdy nie bylo tak wypucoeane jak przez ostatnie czasy :)

Kifsi rozumiem jak sie czujesz ... Tak mialam z Emily moja gin mówiła ze mam zatrucie ciążowe , a w dwóch szpitalach wykluczyli i oczami przekręcali ... Ze jak mozna taka diagnozę postawić - ale na koniec było cos nie tak ...
Mam nadzieje ze u Ciebie wszystko dobrze sie skończy [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Dygotka 4200 ładna waga :)

Myla trzymam kciuki za jutrzejszy wypis :)

DobraDziewczyna Gratuluje :)
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Za szybko mi posta puściło :(

Kina no no bez czopa :p
Oby ruszyło :) [emoji110][emoji110][emoji110]

Muminek gratuluje :)
Ojej ale mialas poród :(
Najwazniejsze wszystko ok [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Myla z tym sikaniem to na początku ciężko jest. Mojej jak założyli w szpitalu ten woreczek na mocz do badania o 8 rano to dopiero o 14 coś tam było. Podobno noworodek dopiero na 6 dobę życia zaczyna więcej sikac. Moja teraz nie ma z tym problemu ;)

Moja w,szpitalu przez pierwsza dobę miała ta,sama pieluszkę. Na 2 ruszylo siku 3 pieluszki i to niekoniecznie zmienione ze zasilakane. Wczoraj wieczorkiem za to w pól godziny poszly 4 pieluszki. 3 kupy pod rząd.

Milia no zeby się nie martwić bo to pozostałość po życiu płodowym i zazwyczaj sam się zamyka. Dostaniemy skierowanie do kardiologia i będziemy kontrolować. Malgoni tez się nie zamknął?
Moja cały czas na cycu a sika tak hmmm z 4 pieluchy dziennie. Mi się malo wydaje

Myla u nas tez po porodzie sie pojawily szmery bo przewod Bottala nie byl jeszcze zamkniety na 3 dobe juz zniknely i lekarka powiedzialaa ze pewnie sie domknal a jak nie to sie nie martwic bo czesto zamyka sie sam w ciagu pierwszych dni zycia

a co do pieluch to mysle ze przez pierwszy tydzien tez malo zuzywalismy pieluch - cos na oko ze 4 na dzien ale mloda nie robila wtedy rzadnej kupki przez 4 dni - teraz siura duzo i kupe robi kilka razy dziennie wiec tych pieluch idzie cos kolo 8 dziennie

Muminku o kurcze dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo a rozorania strasznie wspolczuje ale przeciez sie zagoi :)

Dobra Dziewczyno tobie tez mega gratulacje -

cieszcie sie teraz maluszkami :) niech zdrowo rosna :)

reklama
Do góry