reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Milia no zeby się nie martwić bo to pozostałość po życiu płodowym i zazwyczaj sam się zamyka. Dostaniemy skierowanie do kardiologia i będziemy kontrolować. Malgoni tez się nie zamknął?
Moja cały czas na cycu a sika tak hmmm z 4 pieluchy dziennie. Mi się malo wydaje

Myla, właśnie nie wiem :-( w szpitalu nic nie powiedzieli i na wypisie ani słowa o tym, ale szmery w sercu, a wczoraj jak byliśmy u pediatry, to mówi, że rzeczywiscie słyszy szmery, ale że to może przewód Bottala i ze powinien się domknąć, żeby się nie martwić i poczekać do wizyty u kardiologa. Tylko że czytałam dziś, że domyka się w pierwszych dniach życia, a u nas jutro będą już 4 tygodnie... No i martwię się też, że to jednak jakaś wada serca... Zobaczymy za tydzień.

Milia przeszło czyli to nie rota

Doli, cieszę się :-)

Pat, kciuki, żeby teraz szybko poszło :-) 4 cm to już niezły początek...

Ja juz pooo.... Rozwarcie zwiększyło się do 4cm ale szyjka nie zgładzona i miałam masaż...nigdy więcej !:o wbilam sobie pazury w nogi i od razu skurcz. Mały ok 3400 wiec taka spoko waga ;)

Kurcze Pat 4cm rozwarcia i nie wysyłają Cie na wywołanie, przecież to już prawie połowa rozwarcia. =:O Może faktycznie masaż pomoże.Trzymam kciuki.

Muminek brawa za wytrwałość i dzielność. Dałaś rade i masz teraz super dziewczynkę, gratuluję. Wracajcie do sił.:-D :-D :-D :-D :-D :-D

Myla ja zmieniam bardzo często ze względu na kupy ale czasem mu się zdaża mnie osikać :) więc chyba normy na sikanie nie ma..

Muminek gratulacje!! Stres miałaś spory ale najważniejsze że wszystko już za Wami :) mała jest śluczna !!:)

Myla Adaś też miał w szpitalu konsultacje kardiologiczną i też mu wyszło że nie wszystko jeszcze pozamykane ale podobno na tym etapie to jest normalne i namy wizytę kontrolną w 4m-c życia

Pat kurde!! Oby się ruszyło!! Wskakuj dziś na smoka i działaj póki jeszcze możesz :D

Muminku gratuluje!!! :) masz juz w koncu swoja corcie. Co do porodu doskonale Cie rozumiem. To jest traumatyczne przezycie jak tetno zanika znam to. Najwazniejsze ze wszystko skonczylo sie dobrze :)

Pat bidoku... mam nadzieje ze wreszcie sie rozkreci!!

reklama
Do góry