Szaj super ze tak szybko poszlo
Sharmota gratuluje
Myla kciuki za wyjscie, juz sie wystarczajaco nasiedzialas tam, ja tez bardzo chcialam jak najszybciej wyjsc bo w szpitalu jakos kiepsko sie psychicznie czulam
Sataga mi polozna mowila ze do 6tyg lepiej z kapiela w wannie poczekac
Maja dzis konczy 2tyg.

leci czas, a ja ostatnio jakos brak czasu zeby tu czesto zagladac, bylo zalatwianie spraw papierkowych goscie przychodzili a jak juz bylismy sami to wiadomo albo zajac sie Mala, jak Moj sie zajal to ja w miare mozliwosci ogarnialam w chacie, bo sie tu troche zapuscilo, a to pranie prasowanie itp, a jak juz mala spala to zdarzalo sie ze i my troche odsypialismy w dzien
Wczoraj pierwszy dzien bylam sama z Mala, Moj w pracy od 4. do po 17. praktycznie, stresa mialam jak nie wiem co, czy sobie poradze, bo jednak wczesniej w razie co to nie bylam sama, a Mala jakos najbardziej to u Mojego na rekach sie uspokaja jak juz jej cos nie pasi i myslalam jak to bedzie, ale na szczescie nie bylo tak zle

dzis tez sama, na weeken znow mamy gosci, ehh juz bym chciala chyba zeby troche to sie uspokoilo i unormowalo wszystko.
Ktoras ostatnio pytala jak u cukrzycowych mam cukry

no wiec ja sobie pare razy z ciekawosci mierzylam w domu i mialam oki, nie wiem czemu lekarz w szpitalu pow mi ze po porodzie absolutnie nadal dieta... i test na cukry po 3 miesiacach
Narazie jeszcze jem ostroznie, troche sie boje zeby Malej cos nie zaszkodzilo, po miesiacu chyba zaczne wiecej probowac. Juz mi brakuje pomyslow na obiad...
A co do nocnego wstawania to narazie zle nie mialam bo Moj poki byl w domu to wstawal zawsze i mi Mala przynosil, wczoraj jeszcze tez pomimo ze mial o 4. wstac do pracy, dzis juz tylko obudzil mnie zebym wstala, i jeszcze rano podziekowal ze dalam mu pospac

nie moge chyba narzekac na niego

On ma chyba czujniejszy sen bo Mala chyba ledwo steknie a on sie budzi a ja to czesto dopiero jak on z lozka wstaje... przez to rano jak juz go nie bylo teraz to zasnac nie moglam, bo sie obawialam ze jej nie uslysze, bo lozeczko mamy w drugim pokoju